A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

У Житомирській ОДА відбулася нарада з питань підтримки та соціального захисту осіб з інвалідністю

Дата: 28.10.2021 16:09
Кількість переглядів: 230

Фото без опису27 жовтня директорка Департаменту соціального захисту населення Житомирської облдержадміністрації Олена Грищук провела нараду з громадськими організаціями осіб з інвалідністю з питань підтримки та соціального захисту маломобільних груп населення області.

Участь у нараді також взяли Представниця урядового Уповноваженого з прав осіб з інвалідністю в Житомирській облдержадміністрації  Неля Ковалюк, директор Житомирського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю Ярослав Возний та начальник відділу Житомирського обласного центру зайнятості Наталія Гончарук.

Учасники розглянули питання сприяння працевлаштуванню людей з інвалідністю, фінансування громадських організацій осіб з інвалідністю, створення соціального супроводу «Супровід людей з інвалідністю по зору 1-ї групи» та ряд інших актуальних питань.

Також учасники заходу дійшли згоди проводити наради на постійні основі з метою вирішення проблемних питань та налагодження тісної співпраці з громадськими організаціями осіб з інвалідністю.

Нагадаємо, що 26 жовтня перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко провела селекторну онлайн-нараду щодо результатів проведення моніторингу та оцінки ступеня безбар’єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю у Житомирській області.

А сьогодні, 27 жовтня, Наталія Остапченко взяла участь в онлайн-засіданні Ради безбар’єрності щодо реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року.

Довідково. На сьогодні в Житомирській області проживає 112,6  тис. осіб з інвалідністю, в тому числі 5959 дітей з інвалідністю у віці до 18 років.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь