A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Наталія Остапченко: Вакцинуватися проти COVID-19 на Житомирщині можна й у вихідні дні у центрах масової вакцинації. ВІДЕО

Дата: 26.11.2021 14:13
Кількість переглядів: 186

На цьому сьогодні, 26 листопада, наголосила перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко під час щоденного онлайн-брифінгу щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19.

Також вона повідомила, що сьогодні у стаціонарах лікуються 1333 хворих із підтвердженим діагнозом коронавірус, з яких кисневу підтримку отримують 946 людей та до апаратів ШВЛ підключено 57 осіб.

Наталія Остапченко наголосила, що вакцинація є ефективним захистом проти коронавірусної хвороби та закликала жителів Житомирщини якнайшвидше щепитися.

«Сьогодні завантаженість ліжок знизилася та становить 47,77 %. Також знизився і рівень госпіталізацій за добу. Однак, переважна більшість хворих, які потрапляють у стаціонари, — невакциновані. На сьогодні є дієвий спосіб захистити себе від вірусу — це вакцинуватися, тож, оскільки попереду вихідні дні, закликаю всіх скористатися можливістю та отримати щеплення у будь-якому центрі масової вакцинації населення або пункті щеплення нашої області», — додала перша заступниця голови Житомирської ОДА.

Вона також повідомила, що станом на сьогодні у Житомирській області проведено більше 736 тисяч щеплень проти коронавірусу, а за минулу добу, 25 листопада, вакциновано 8 368 жителів області.

Нагадаємо, що за минулу добу у Житомирській області зареєстровано 446 нових лабораторно підтверджених та 16 летальних випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

Дивіться детальніше у ВІДЕО нижче.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь