A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Експертна мережа Кримської платформи представила План заходів на 2022 рік

Дата: 21.12.2021 11:31
Кількість переглядів: 258

Міністерство закордонних справ України спільно з Фондом Східна Європа 16 грудня провели зустріч із міжнародними донорами.

Учасниками події стали представники закордонних дипломатичних місій країн та організацій-учасниць Кримської платформи, міжнародних благодійних фондів та програм донорської допомоги.

Експертна мережа Кримської платформи презентувала План заходів на 2022 рік, пріоритетні напрями аналітичних досліджень та заходів міжнародної адвокації.

Генеральний директор Політичного директорату МЗС України Петро Бешта висловив сподівання, що інформаційні зустрічі з міжнародною донорською спільнотою стануть регулярними та перетворяться на постійно діючий майданчик для представлення планів, реалізованих проектів та досягнень Експертної мережі Кримської платформи.

Президент Фонду Східна Європа Віктор Лях закликав міжнародних партнерів долучатися до фінансової та інституційної підтримки аналітичних досліджень та заходів Експертної мережі.

Від Експертної мережі у заході взяли участь Ольга Скрипник (група «Права людини та міжнародне гуманітарне право»), Валентина Самар (група «Політика невизнання та санкції»), Аліна Фролова, (група «Безпека та свобода судноплавства»), Євген Хлобистов (група «Економічні та екологічні наслідки окупації Криму»), Андрій Щекун (група «Гуманітарна політика»), Ескендер Барієв, група («Відновлення прав корінних народів Криму») та  Ельміра Аблялімова-Чийгоз (група «Культурна спадщина»).

Довідково. Кримська платформа – міжнародний консультаційно-координаційний формат, створений у розвиток ініціативи Президента України і спрямований на підвищення ефективності міжнародного реагування на триваючу тимчасову окупацію Криму, відповіді зростаючим безпековим загрозам, посилення міжнародного тиску на Кремль, запобігання подальшим порушенням прав людини та захисту жертв окупаційного режиму, а також досягнення головної мети – деокупації Криму та повернення його Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь