A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

«Космічні пригоди Діда Мороза»

Дата: 29.12.2021 16:02
Кількість переглядів: 1893

27 грудня 2021 року в Палаці культури і спорту «Титан» Іршанського ГЗК відбулася новорічна вистава-мюзикл «Космічні пригоди Діда Мороза». Чаруюче дійство для дітей та мешканців громади створили викладачі і вихованці Іршанської школи мистецтв та учасники художньої самодіяльності.

Мешканці та гості громади отримали багато яскравих вражень і задоволення від побаченого дійства. Запальні танці, виступи казкових героїв та вокальні номери  додали глядачам новорічного настрою. До свята були залучені діти із сільських населених пунктів Іршанської громади, які були доставлені на виставу шкільними автобусами. Дітлахи отримали купу позитивних емоцій. Після вистави, яка проходила на головній сцені ПК і С, усі охочі долучилися до танцювально-розважальної програми у танцювальній залі. Цікаві конкурси, танці, розваги, все це створювало святкову атмосферу. Казкові герої, Снігуронька та Дід Мороз розважали публіку, а найактивніші учасники отримали подарунки за кращий карнавальний костюм, новорічний вірш чи пісню. Святкова програма не залишила байдужим жодного глядача та запалила у їх серцях дух новорічних свят. У фойє ПК і С були створені фотозони для усіх бажаючих сфотографуватися на згадку у неповторній новорічній атмосфері. Захід відбувся з дотриманням протиепідемічних вимог, усіх відвідувачів перевіряли на наявність сертифікату про щеплення або довідки про одужання від COVID-19.

Сподіваємося, що для всієї громади 2022 рік - рік Синього Водяного Тигра, принесе радість зустрічей, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід, любов, злагоду, достаток та омріяний мир нашій державі!

Бажаємо всім у Новому 2022 році бути здоровими, красивими, коханими і успішними!

З Новим роком!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь