A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

День пам’яті Героїв Небесної Сотні!

Дата: 19.02.2022 00:11
Кількість переглядів: 825

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису 

 

День пам’яті Героїв Небесної Сотні

 

20 лютого ми відзначаємо річницю трагічних подій на Майдані та вшановуємо тих, хто відстоював право всіх нас жити у вільній Україні . Хочеться вірити, що ціною їхнього життя Україна стане кращою. Знаємо, що український народ став іншим і вже ніколи не буде терпіти неправди та несправедливості. Цього дня ми вшановуємо пам’ять тих громадян, завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави під час подій Революції Гідності, тих, хто ціною власного життя захищав ідеали демократії, відстоював права та свободи людини, європейське майбутнє нашої країни.

18 лютого Іршанська селищна рада долучилася до меморіальних заходів, в них взяли участь керівництво громади, учні та вчителі початкової школи, громадськість. Під час урочистостей присутні запалили лампадки та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання. До пам’ятника Героям Небесної Сотні  здійснено урочисте покладання квіткових композицій.

У фоє селищної ради працівниками Центру естетичного виховання було організовано майстер-клас з виготовлення паперової фігурки ангела. Усі охочі долучилися до майстер-класу та своїми руками створили паперового ангела, яким прикрасили деревця та кущі біля Скверу Пам’яті. Саме сьогодні, 18 лютого, по всій Україні проходить тиха акція «Ангели пам’яті», під час якої, традиційно, паперовими янголами вшановується пам'ять про героїв України різних часів.

У вирі сьогоднішніх важких випробувань всім нам необхідно єднати зусилля для захисту свободи Української держави. То ж, єднаймося і працюймо заради миру та кращого майбутнього нашої України!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь