A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Інформуємо жителів громади!

Дата: 04.04.2022 12:01
Кількість переглядів: 643

На території Іршанської громади вихідні пройшли відносно спокійно, без втрат та руйнувань.

Керівництво та всі структурні підрозділи працюють в штатному режимі.

Щоранку о 9 годині згадуймо та вшановуймо хвилиною мовчання тих, хто віддав своє життя за незалежність, суверенітет та цілісність України.

 

Допомога та підтримка, яка надається громаді:

- 30 березня (санаторій-профілакторій філії Іршанського ГЗК АТ «ОГХК»), 31 березня (Центр соціальних послуг Іршанської селищної ради): дитяче харчування, підгузки, засоби гігієни (детальніше висвітлено на сайті селищної ради 01.04.2022року);

- 30 березня від Поліського національного університету для Добринського старостинського округу (отримала староста): продукти харчування, засоби гігієни, одяг, ковдри та інші речі;

- 01 квітня від Коростенської районної військової адміністрації: м’ясо свинини- 77кг, птиці - 140кг (розподілене по старостинських округах); продукти харчування (Центр соціальних послуг Іршанської селищної ради);

- 03 квітня від волонтерів (санаторій-профілакторій філії Іршанського ГЗК АТ «ОГХК»): продукти харчування для внутрішньо-переміщених осіб.

Дякуємо всім, хто допомагає та не стоїть осторонь людської біди та страждань.

Також інформуємо, що за сприяння та клопотання старости Шершнівського старостинського округу, депутатського корпусу, волонтерів розпочався ремонт покрівлі житлового будинку в с. Старики, вул. Набережна (родина Демченко) силами Іршанського житлово-комунального підприємства.

Просимо продовжувати зберігати спокій, не панікувати та не поширювати неперевірену інформацію. Заборонено виставляти світлини, відео з локацій, робити селфі на фоні наших військових, оскільки це все є важливою інформацією для окупанта.

Нагадуємо про заборону відвідування та в'їзд до лісу громадян, спалювання сухої трави та листя, використання відеореєстраторів, застосовуйте світломаскування.

Продовжується реєстрація внутрішньо переміщених осіб, які прибули на тимчасове проживання на території Іршанської селищної ради, просимо звернутися для реєстрації: смт. Іршанськ, вул. Гулія, 7 (ЦНАП);

по старостинських округах за адресами адмін-будівель.

В разі виявлення підозрілих осіб просимо терміново повідомляти за номером: 068 689 89 15.

Звертаємося до керівників установ, підприємств, фізичних осіб підприємців, жителів територіальної громади з проханням по можливості проводити прибирання своїх прилеглих територій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь