A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Наші земляки в м. Дортмунд підтримують Україну

Дата: 11.04.2022 12:08
Кількість переглядів: 937

Фото без опису Фото без опису

Віроломний рашистський напад на Україну 24 лютого своїм свавіллям та жорстокістю, бездушністю та дітовбивством, аморальністю та цинізмом сколихнув всю світову спільноту. Громадяни різних країн, українська діаспора, вимушені переселенці виходять в багатьох містах світу на акції підтримки держави Україна та українського народу.

В суботу 9 квітня така  широкомасштабна акція відбулася в м. Дортмунд в Німеччині. На ній були наші земляки – Алла та Андрій Гуринчуки, а також вся їх родина та сім’я з України, якій вони дали прихисток. Родина Гуринчук з першого дня війни стала допомагати землякам: віддали свій автомобіль в один із підрозділів тероборони, допомагають вимушеним переселенцям в Німеччині з перекладами при оформленні документів в соціальних установах, підшукують родини, а це переважно їх знайомі, які готові взяти до себе на тимчасове проживання сім’ї, шукають соціальне житло, організовують разом з іншими громадянами Німеччини збір гуманітарної допомоги та відправляють її в Україну, в тому числі автомобілями швидкої допомогами, які привозять на лікування дітей і повертаються в Україну. А ще в Дортмунді навіть школярі з колективами навчальних закладів стараються допомогти, організовуючи благодійні концерти, аукціони, на яких діти продають свої роботи, а на отримані кошти закуповують необхідну гуманітарну допомогу.

ДЯКУЄМО, ДОРТМУНД!

 Наша держава обов’язково переможе те зло, що прийшло на нашу святу землю, адже навіть діти інших країн співпереживають та відчувають наш біль. Ми надзвичайно вдячні за підтримку, ми знаємо, що ми не одні у визвольній боротьбі. Ми переконані в тому , що світло переможе тьму, що згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. А сила наша у правді та в єдності.

Дякуємо всім, хто словом і доброю справою проходить тернистий шлях до нашої спільної ПЕРЕМОГИ!

ДЯКУЄМО ЗАХИСНИКАМ і ЗАХИСНИЦЯМ!!!

СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь