A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Маленький внесок у нашу Велику Перемогу

Дата: 21.04.2022 10:59
Кількість переглядів: 1012

Щороку з приходом весни, коли прокидається і починає розвиватися природа, хочеться навести порядок не тільки у себе в домівках, а й біля прибудинкових територій. Нам всім приємно бачити чисті вулиці, сквери, парки, прибережні зони, місця громадського перебування.

Весна 2022 року особлива, адже вона розпочалася не від співу пташок, а під звуки сирен, обстрілів, вибухів, величезного людського горя…

Український народ сильний духом, нескорений, має величезну волю до свободи і до Перемоги над рашистським окупантом. Жителі нашої громади разом з усією Україною стали на захист Батьківщини: ЗСУ, самооборона, волонтерство, добрі справи, підтримка одне одного, відновлення роботи економіки, а також наведення порядку, чистоти та благоустрою у наших населених пунктах. Вже протягом двох тижнів працівники організацій, закладів, установ, підприємств, фізичні особи підприємці, мешканці активно допомагають привести в належний санітарний стан територію громади. З’явилися ошатні клумби, на яких розцвіли первоцвіти, підгребли та вивезли опале листя, сміття, підбілені бордюри, дерева, прибрані кладовища, братські могили, обеліски… Роботи залишається ще багато, не всі власники встигли з різних причин навести порядок біля своїх приватних будівель, просимо знайти час та упорядкувати територію. Звертаємося до всіх мешканців: давайте цінити працю робітників ЖКП та всіх, хто докладає зусиль для того, щоб населені пункти громади ставали з року в рік кращими, привабливішими, естетичнішими.

Дякуємо всім, хто допомагав зробити нашу спільну домівку, нашу громаду чистою і красивою! Це теж маленький внесок у Перемогу.

Окрема подяка директору філії Іршанського ГЗК АТ «ОГХК» Захаренку В.В., директору Межиріченського ГЗК Голіку Д.П. за надану допомогу у виділенні техніки та співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь