A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

До дня Землі запрошуємо на всеукраїнське цифрове прибирання

Дата: 22.04.2022 10:04
Кількість переглядів: 271

Від початку війни кількість фейків, дезінформації та інформаційного сміття збільшилася в десятки разів. Настав час очистити свій гаджет від цифрового сміття!

До дня Землі 22 квітня запрошуємо всіх на всеукраїнське цифрове прибирання, яке організовує за підтримки Міндовкілля Всеукраїнський молодіжний рух Let's do it, Ukraine, Міжнародний молодіжний рух School Recycling World.

Цифрове сміття вміє ховатися подалі від людського ока: маловідомі програми, непотрібні електронні листи, дублікати фотографій, незмістовні відео, хмарні сховища з невикористовуваними файлами – це все стає джерелом CO2.

Кожен спам-лист викидає в атмосферу приблизно 0,3 грама CO2. Обсяг парникових газів від відправлення мільярду спам-листів дорівнює роботі 3 мільйонів автомобілів.

Щороку Інтернет та його допоміжні системи виробляють 900 мільйонів тонн СО2. Це більше, ніж річний обсяг виробництва всієї Німеччини.

Вуглецевий слід в Інтернеті та системах, що підтримують його, становить близько 3,7% загальносвітових викидів парникових газів. Цей відсоток можна порівняти з впливом світової авіаційної галузі.

Готові до серйозних змін та нових щоденних екозвичок? Беремо гаджети і до роботи. Позбудьтеся непотрібної інформації на смартфоні, ноутбуці, планшеті, електронній пошті, флешках та накопичувачах.

Робіть цифрове прибитання та реєструйте свій результат на сайті: https://digitalcleanupletsdoitukraine.netlify.app/

Публікуйте власні успіхи в соціальних мережах із хештегами #digitalcleanup #цифровеприбирання #letsdoitukraine відмічайте нас в wwwfacebook.com/letsdoitukraineeco, www.instagram.com/letsdoitukraine.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь