A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

До відома!

Дата: 11.05.2022 09:37
Кількість переглядів: 260

Фото без опису

21.03.2022 року розпорядженням №30 голови Іршанської селищної ради було утворено добровольче формування Іршанської територіальної громади та погоджено кандидата на посаду командира. В подальшому вищевказане розпорядження було затверджено виконавчим комітетом Іршанської селищної ради, в той же день всі необхідні документи на призначення командира добровольчого формування були направлені у Коростенській підрозділ територіальної оборони.

05.04.2022 року ініціативною групою, яку очолює Степанченко Олександр Миколайович, було запропоновано змінити кандидата на посаду командира добровольчого формування на Степанченка Олександра Миколайовича. Оформленням документів та направленням у Коростенській підрозділ територіальної оборони, після погодження та підписання головою Іршанської ТГ, займалась вищевказана ініціативна група.

Розгляд документів які були направлені 21.03.2022 року було автоматично призупинено у зв’язку з заміною кандидата на посаду командира. На даний час результатів по призначенню командира добровольчого формування Іршанської територіальної громади не має.

Згідно рішення ради оборони Житомирської області від 13.04.2022 року було проведено вилучення вогнепальної зброї та боєприпасів у осіб, які не залучені до виконання бойових завдань. Цим же рішенням було надано виключне право видавати вогнепальну зброю та бойові припаси загонам самооборони територіальних громад та окремим особам тільки підрозділам територіальної оборони області.

Утворення та діяльність добровольчого формування територіальної громади, у законний спосіб, повністю підтримується керівництвом Іршанської ТГ і в межах повноважень буде надана підтримка та допомога.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь