A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Житомирська громадська організація «Паритет» запрошує багатодітних мам до участі у безкоштовних, але ресурсних онлайн-зустрічах.

Дата: 11.05.2022 16:38
Кількість переглядів: 407

Фото без опису

Житомирська громадська організація «Паритет» запрошує багатодітних мам до участі у безкоштовних, але ресурсних онлайн-зустрічах.

      Реєстрація на черговий онлайн-курс "Відкриття власної справи: необхідні кроки та послідовність дій" триває до 16 травня 2022р. Початок занять - 17 травня о 19.00. Передбачається 3 зустрічі 17 травня, 20 травня, 24 травня 2022р. Тренеркою курсу є Тетяна Романенко, консультантка та тренерка з фінансової грамотності. Підприємиця з 2005 року, зараз працює з міжнародними організаціями, консультантка з управління бізнесом. У підходах до управління особистими фінансами та у підприємництві віддає перевагу простим та зрозумілим підходам. Рахувати гроші цікаво, а досягати поставлених цілей мотивує не зупинятися! Наша головна ідея - підтримати мам у непрості часи, допомогти відновити/покращити ресурсний стан та змістовно провести час разом.
      Усім, хто заповнить анкети до 24.00 16 травня 2022р. організаторки надішлють посилання на приєднання до заходу та за потреби проінструктують, як зареєструватися на платформі ZOOM.
Заходи реалізуються у рамках конкурсу "Інноваційні гранти" за підтримки Уряду Канади у рамках проєкту «Жінки України: залучені, спроможні, незламні», що впроваджується організацією Пакт.

https://forms.gle/HmdV5KbPiVuheodV8


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь