A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

В Коростенській РВА було проведено нараду з головами територіальних громад з безпекових питань

Дата: 31.05.2022 14:04
Кількість переглядів: 325

Сьогодні, 31 травня, за дорученням начальника Коростенської районної військової адміністрації Юрія Тарасюка його заступником Володимиром Сивком була проведена робоча нарада.

Фото без опису

Участь в нараді взяли: заступниця голови Коростенської районної ради Олена Харченко, голови територіальних громад Коростенського району та їх заступники, начальник Коростенського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області Дмитро Гаращенко, керівники структурних підрозділів Коростенської РВА та представники ЗМІ.

Фото без опису

На порядку денному стояло кілька надзвичайно важливих та актуальних питань життєдіяльності громад Коростенського району в умовах повномасштабної війни в Україні, безпеки їх жителів, наявність зброї у громадах та ін.

 

Так, Дмитро Гаращенко звернув увагу присутніх керівників громад району на важливості облаштування населених пунктів приладами відеоспостереження.

«Удосконалення роботи системи «Безпечне місто» допоможе в боротьбі зі злочинністю загалом та у цей складний воєнний час, – відзначив начальник районної поліції. – Особливо важлива робота цієї системи для протидії  диверсійно-розвідувальним групам ворога».

Далі Дмитро Гаращенко наголосив, що камери відеоспостреження обов’язково мають бути підключені до ситуаційного центру Житомирської області та знаходитись на балансі територіальних громад.

Фото без опису

В ході наради начальник Коростенського районного управління поліції поспілкувався з кожним присутнім головою та заступником голови територіальних громад в залі щодо можливого місця розташування камер відео спостереження, надав відповіді на питання, проконсультував щодо основних питань роботи системи «Безпечне місто».

Фото без опису

 

Окремим питанням, що турбувало керівників громад, було питання щодо зброї, яка була видана на час активного наступу ворога на півночі нашого району та здачі такої зброї для подальшого зберігання.

Фото без опису

Дмитро Гаращенко відповів: «Час сьогодні складний, люди знервовані, тому зберігання зброї має бути відповідно всіх чинних норм. Тобто обов’язково має бути належно облаштоване місце її зберігання і воно буде під охороною».

Фото без опису

Наступним питанням, що було піднято на нараді заступником начальника Коростенської РВА Володимиром Сивком, це питання підготовки до нового опального сезону.

Фото без опису

«Незважаючи на те, що сьогодні тільки останній день весни і попереду літо, наступний опалювальний сезон прийде швидко, – зауважив Володимир Сивко. – Тому вже сьогодні ми з вами повинні активно включитись в цю роботу і розпочати перемовини з виробниками лісо продукції по закупівлі деревини. В умовах війни з росією маємо покладатись на себе і на свої ресурси».

Фото без опису

Окремо на питанні організації роботи та співпраці громад із Коростенською РВА та Житомирською ОВА зупинилась начальник відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування та органами виконавчої влади апарату Коростенської РВА Любов Барановська.

Фото без опису

В ході конструктивного діалогу на нараді було також вирішено ще ряд питань, дано відповіді на запитання, налагоджено співпрацю між головами територіальних громад між собою та з Коростенською РВА.

Фото без опису

Відділ інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю Коростенської РВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь