A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Свято для дітвори!!!

Дата: 02.06.2022 10:38
Кількість переглядів: 597

Фото без опису

1 червня, в Україні та ще в понад 60-ти країнах світу відзначають Міжнародний день захисту дітей. Це свято привертає увагу до прав дітей, нагадує всім наскільки важливим є виховання своїх нащадків та допомога дітям, які її потребують. Водночас це свято й тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Ось і цього року, за ініціативи Відділу освіти, культури, спорту, молодіжної політики та охорони здоров’я, Іршанським Центром естетичного виховання до Дня захисту дітей  організовано розважальний захід. Свято розпочалося невеликою патріотичною концертною програмою та продовжилось цікавими розвагами: малюнок на асфальті, конкурс талантів, ігровий майданчик,  дитяча дискотека,  майстер-клас з паперопластики, де діти виготовили квіти, якими прикрасили  фотозону і створили слово МИР. 

На дитячий захід завітав селищний голова Сергій Сахненко, який привітав юних мешканців зі святом та закликав дорослих оберігати, любити дітей, докладати максимально зусиль для їх комфортного життя в теперішні, складні часи. Служба у справах дітей запросила на свято дітей, які перебувають під опікою, діти, які опинились в складних життєвих обставинах та внутрішньопереміщені.

За сприяння селищного голови, депутатського корпусу селищної ради та благодійників усі учасники свята отримали солодкі  подарунки за участь у конкурсі малюнку на асфальті, за краще декламування патріотичних віршів, за виготовлення квітки з паперу під час майстер-класу. Поки тривав захід дітвора насолодилася відпочинком, мала заряд позитивної енергії та яскраво розпочала літо сонячним, теплим днем.  Було цікаво та весело, а дорослі тішилися щирими посмішками дітвори. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь