A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Відбулося засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та торгівлі людьми Іршанської селищної ради

Дата: 10.06.2022 13:26
Кількість переглядів: 734

Фото без опису

Сьогодні відбулося засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та торгівлі людьми Іршанської селищної ради. На порядок денний виносилися питання:

1. Про стан дотримання і виконання Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», нормативно-правових документів, що стосуються ВПО.

2. Про дотримання і виконання Закону України «Про охорону дитинства».

3.Про вжиття заходів та забезпечення надання належної соціальної, правової, медичної та психологічної допомоги особам, з урахуванням внутрішньо переміщених осіб, постраждалим від сексуального насильства, вчиненого представниками держави-агресора та особам, які незаконно утримувались або перебували в полоні.

4. Про висвітлення інформації про діяльність Координаційної ради, функціонування телефонної «гарячої лінії» для консультування громадян.

У вступному слові голова Іршанської селищної ради Сахненко С.П. наголосив на важливості роботи Координаційної ради, особливо в період російсько-української війни, де зафіксовані випадки страшного злочинного насилля, насилля за ознакою статі, на необхідності всім відповідально віднестися, щоб запобігти випадкам дитячої бездоглядності та торгівлі людьми, надавати ті соціальні послуги населенню громади, внутрішньо переміщеним особам, які ми можемо забезпечити і які вимагає сьогодення.

Засідання пройшло конструктивно, після виступів та обговорень прийнято ряд рішень.

Закликаємо всіх допомагати та підтримувати одне одного, не стояти осторонь чужої біди, бо сьогодні у нас одна спільна біда і горе – війна, яка принесла і несе тяжкі трагічні наслідки. Разом до Перемоги !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь