A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та торгівлі людьми Іршанської селищної ради

Дата: 22.07.2022 15:42
Кількість переглядів: 481

Фото без опису

На порядок денний Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та торгівлі людьми Іршанської селищної ради виносилися питання:

  1. Про стан виконання на території громади НАЦІОНАЛЬНОГО ПЛАНУ ДІЙ з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 “Жінки, мир, безпека” на період до 2025 року.
  2. Про дотримання і виконання Закону України «Про протидію торгівлі людьми».
  3. Про затвердження плану заходів до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми.
  4. Про організацію та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи в закладах освіти громади, спрямованої на підвищення громадської свідомості, рівня правової культури та поінформованості дітей та учнівської молоді щодо форм, проявів, причин і наслідків домашнього насильства, формування нетерпимого ставлення до насильницької моделі поведінки.

Присутній на засіданні голова Іршанської селищної ради Сахненко С.П. у своєму виступі зазначив, що багато жінок в період російсько-української війни разом з чоловіками боронять нашу державу від рашистських окупантів, частина жінок разом з дітьми змушені були стати біженцями та внутрішньо переміщеними особами. Ми повинні докласти всіх зусиль, щоб не допустити випадків та протидіяти торгівлі людьми, робити все залежне від нас, щоб настав мир і безпечне середовище для всіх громадян.

Під час обговорення питань порядку денного члени та членкині Координаційної ради звертали особливу увагу на роботу з внутрішньо переміщеними та /або евакуйованими особами та сім’ями, в яких проживають діти-сироти, діти під опікою, діти-інваліди та інші статусні діти, сім’ї з дітьми, які знаходяться в СЖО з метою підтримки і проведення профілактичної роботи з питань протидії торгівлі людьми. Починаючи з 24 лютого по даний час випадків торгівлі людьми, звернень, скарг з питань дискримінації, сексизму, сексуальним домаганням, психологічному та сексуальному насильству тощо в тому числі від внутрішньо переміщених осіб та/або евакуйованих не надходило.

Не будьмо байдужими, чужої біди не буває. Вистоїмо. Переможемо!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь