A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Вітаємо переможницю ХХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Дата: 26.07.2022 10:56
Кількість переглядів: 362

Фото без опису

На виконання Указу Президента України від 30.09.2010 р. №928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», листа  Міністерства освіти і науки України від 24.09.2021 р. №  1/9-492 «Про проведення ХХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», з метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу у 2021-2022 навчальному році відбувся ХХІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

       Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 631 від 15.07.2022 р. «Про нагородження переможців ХХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», учениця 6 класу  Іршанського ліцею Житомирської області  Моргун Марія отримала Диплом ІІІ ступеня фінального етапу ХХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

       Щиро вітаємо ученицю нашої громади з перемогою у конкурсі та бажаємо міцного здоров’я, наснаги та подальших творчих успіхів та перемог!

       Також вітаємо Сулиму Наталію Іванівну, яка підготувала переможницю та просимо прийняти слова вдячності за високий професіоналізм та кропітку працю у вихованні підростаючого покоління.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь