A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Спортивний захід в рамках святкування Дня Української Державності!

Дата: 29.07.2022 16:29
Кількість переглядів: 605

Фото без опису

29 липня на території «Активного парку» біля Іршанського ліцею був проведений спортивний захід. В рамках святкування Дня Української Державності координаторкою активного майданчика Оксаною Пасинковою була організована спортивна руханка для дітей та молоді «ZUMBA». Долучитися до фітнес - програми запропонували усім присутнім. 

В заході взяв участь голова селищної ради Сергій Сахненко, який привітав усіх з державним святом, закликав молодь долучатися до фізичної культури та спорту, брати участь у спортивних заходах, вести активний та здоровий спосіб життя. Під час свята голова вручив координаторці сумку зі спортивним інвентарем, для використання в роботі, в яку входить: 5 скакалок, бадмінтон, фризбі та бумеранг, футбольний м'яч, м'яч для пляжного волейболу, гнучка драбина, тренувальна петля, еластичні мінірезинки, пластикові кулі для петанку, дві футболки та куртка.  Сумка була передана на громаду у рамках соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України». В процесі свята в урочистій обстановці, юним спортсменам вихованцям ДЮСШ були вручені сертифікати та медалі за перемогу та участь у Всеукраїнському поштовому годинному запливі «Олімпійська година - 2022».

Спеціаліст відділу освіти, культури, спорту, молодіжної політики та охорони здоров’я Володимир Кайдалов вкотре показав на практиці, як користуватися табличками з QR-кодом біля спортивних снарядів, де кожен охочий може долучитися до занять спортом разом з віртуальним тренером. На завершення заходу усі учасники частувались солодощами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь