A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Вітаємо з Днем Знань!

Дата: 01.09.2022 08:02
Кількість переглядів: 336

Фото без опису

1 вересня — День Знань і старту нового навчального року.

Сьогодні для першокласників дзвенить перший дзвінок, для інших учнів - черговий або останній, а для нас, дорослих, дзвінки вже відлунали. Але ми неодмінно згадуємо це тихе, але наполегливе звучання, яке спонукає дітей до знань, а дорослим дозволяє згадати значення цього свята.

Вперше за історію незалежності нашої держави Свято першого дзвоника проходить не лише під час пандемії, а ще й в умовах війни…страшної і жорстокої… Це свято завжди було сповнене лише світлими та теплими спогадами про перший дзвоник, вчителів, квіти та нових друзів. То нехай же і цього року, в яких би умовах це свято не пройшло, ми зустрінемо його щасливими та сповненими надії на швидку Перемогу над російськими окупантами.

Найголовніше зараз — беззаперечно виконувати вимоги безпеки і не допустити небажаного розвитку подій у наших освітніх установах, у тому числі і закладах позашкільної освіти. Сподіваємось на розуміння і відповідальність кожної родини, на подальшу співпрацю і партнерство всіх учасників освітнього процесу заради досягнення нашої спільної мети — забезпечення якісної освіти, виховання та розвитку наших дітей. Батькам першокласників бажаємо великої любові і великого терпіння на шкільному шляху довжиною в 12 років, батьківської мудрості, поваги та порозуміння з учителями. Бажаємо усім школярам, студентам старанності, відповідальності, цікавих уроків та занять, підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Всім освітянам та всім, хто працює з дітьми, молоддю бажаємо наснаги та терпіння, творчих здобутків, поваги і вдячності від учнів та батьків за вашу самовіддану працю. Усім зичимо міцного здоров’я, щастя, добробуту в родинах, щоб навчальний рік проходив у мирі та в спокої!  Перемоги нашій Україні!

 

Дякуємо Захисникам і Захисницям нашої держави !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь