A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Cвятковий концерт з нагоди Дня працівників освіти

Дата: 03.10.2022 11:03
Кількість переглядів: 578

Фото без опису

У першу неділю жовтня в країни відзначають професійне свято – День працівників освіти. Цей день для педагогів особливий. Це святкове вбрання, аромат квітів, звучання святкової музики, панування піднесеного святкового настрою.

30 вересня 2022 року в глядацькій залі Іршанської школи мистецтв відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня працівників освіти. Урочистий та святковий захід був присвячений всім працівникам, які збагачують світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю, адже бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця. У святі взяли участь працівники закладів освіти Іршанської територіальної громади.

У цей день щирі слова вітання освітянам звучали від Іршанського селищного голови Сергія САХНЕНКА та начальника Відділу освіти, культури, спорту, молодіжної політики та охорони здоров’я Іршанської селищної ради Віктора ШИЯНА, які подякували усім присутнім педагогам за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.

За сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді кращі працівники освіти громади отримали відзнаки у вигляді грамот та подяк.

Святковий настрій та позитивні емоції присутнім подарували своїми виступами кращі творчі колективи та окремі виконавці громад, своє мистецтво дарували і вчителі. У залі панувала святкова атмосфера. Було багато музики, пісень та танців. По завершенню концерту глядачі залишали  залу у піднесеному настрої та з відчуттям справжнього свята, яке було приурочене вчителю, вихователю, педагогу.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь