A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Військові дякують Іршанській територіальній громаді

Дата: 25.10.2022 11:07
Кількість переглядів: 1891

Фото без опису

14 жовтня 2022 року у День захисників і захисниць України в Іршанську відбулись урочисті заходи. За участі керівництва громади, працівників місцевого самоврядування, громадськості та військовослужбовців біля пам’ятника Героям Небесної Сотні відбулись меморіальні заходи з покладанням квітів та квіткових композицій. Усі присутні взяли участь у почесній ході «Вільних людей» до меморіальних дошок, де поклали квіти, загиблим героям-землякам, вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

Ключовою подією дня став культурно-масовий благодійний захід, який відбувся в Іршанській школі мистецтв, у фойє якої розгорнув свою активність благодійний ярмарок, вражаючи своєю яскравістю та розмаїттям. Організацію виставки-ярмарку взяв на себе Іршанський Центр естетичного виховання на чолі з директором Зориною Каменських. Свої вироби представили вихованці та викладачі Центру, місцеві рукодільники та умільці. Смачні кондитерські вироби, які були оздоблені в патріотичних тонах, пропонували майстрині кондитерського мистецтва Ірина Моргун, Наталія Шафаренко, Маргарита Євтушенко та їх помічники.

Яскравою частиною відзначення Дня захисників і захисниць України став благодійний концерт організований Іршанською школою мистецтв, яку очолює Тамара Злобіна. Зі сцени  лунали патріотичні пісні та вірші, яскраві танцювальні номери та пронизливі слова ведучих. Усе це викликало у глядачів і сльози, і сум, і радість. Шквал позитивних емоцій викликав виступ ВІА «РАЗОМ», керівником якого є Сергій Богданов. Своїми виступами радували окремі виконавці, дитячі вокальні та танцювальні колективи. Атмосфера у глядацькій залі була піднесеною  та сповненою патріотизму. До проведених заходів долучилася громадська організація «Спілка ветеранів АТО «Патріот», яку очолює Андрій Яремчук.

Найбільше хочеться відзначити та подякувати наймолодшим учасникам заходів - нашим дітям, учням, вихованцям, які долучилися до дійства та з особливим натхненням брали активну участь.

Під час проведення заходів тривав збір коштів на підтримку Збройних сил України. Дякуючи усім, хто долучився до благодійності, під час заходів вдалося зібрати 30 000 гривень. Кожна гривня в підтримку воїнів наближає нашу Перемогу.

Усі кошти були направлені бійцям одного з підрозділів ЗСУ, а точніше – мінометній батареї, яку очолює наш земляк (до нашої територіальної громади звернувся з відповідним листом керівник військової частини, в якій несуть службу по охороні територіальної цілісності держави багато мешканців громади) та на них вже придбана вкрай необхідна для ведення бойових дій артилерійська бусоль. До речі, самі військовослужбовці теж долучилися до збору коштів і до зібраної суми додали ще 10 000 гривень.

Військові дякують за надану допомогу та підтримку.

Організатори благодійного заходу до Дня захисників і захисниць України вдячні усім, хто був разом з нами у цей день. Спільними зусиллями ми зможемо перемогти ворога.

Слава Україні! Слава українським захисникам!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь