A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Іршанську селищну раду відвідав народний депутат України Арсеній Пушкаренко.

Дата: 11.01.2023 09:35
Кількість переглядів: 419

10 січня 2023 року, в рамках робочої поїздки у Іршанській селищній раді перебував  народний депутат України Арсеній Пушкаренко. На зустріч були запрошені одинокі, літні мешканці  Іршанська віком 70+, адже під час війни особливої уваги та підтримки потребують незахищені верстви населення та люди похилого віку.  

Візит народного обранця розпочався вітанням з прийдешніми новорічно-різдвяними святами. Головна мета зустрічі депутата з виборцями - вручити гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. З виступу Арсенія Михайловича стало відомо, що в Житомирській області діє регіональний проєкт «Важливий кожен», який створений Благодійним фондом BGV та Благодійним фондом «Чисті серцем». Фонд BGV  (BGV Charity Fund) заснований українським бізнесменом та меценатом Геннадієм Буткевичем для організації допомоги Україні під час війни та відбудови країни після перемоги. Перед учасниками заходу виступив Іршанський селищний голова Сергій Сахненко та представниця Благодійного фонду BGV депутатка Житомирської обласної ради Поліна Алдошина.

Новорічно-різдвяну концертну програму усім присутнім подарували викладачі та вихованці Іршанської школи мистецтв. Артисти разом з глядачами колядували та піднімали святковий настрій.

Місцевий поет Анатолій Пантус подарував Арсенію Пушкаренку нову збірку своїх віршів «Щит і меч Європи – Україна» та зачитав твір про боротьбу України «Жінка, одягнена в сонце». Також свій творчий доробок – книгу, депутату подарував наш літописець Микола Ходаківський.

Бабусі та дідусі, які перебували у сесійній залі Іршанської селищної ради отримали позитивні емоції та відчуття справжнього свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь