A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Семінар для вчителів початкових класів Іршанської громади

Дата: 10.03.2023 15:37
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

8 березня 2023 року на базі початкової школи Іршанського ліцею пройшов творчий тандем «НУШ: педагогічні практики», організований для вчителів початкових класів Іршанської територіальної громади. На семінарі були присутні  вчителі початкових класів Іршанського ліцею, Добринської та Меленівської гімназій.

Вчителі вищої категорії Кайдалова Наталія і Кулаківська Валентина поділилися власним досвідом практичного застосування принципів нової української школи із використанням нових технологій, ігрових форм і методів, упровадження інтеграції у навчальний процес.

Як один з напрямів методичного оновлення уроку Кайдалова Наталія, використовуючи інтеграцію навчального матеріалу з кількох предметів, об’єднаних на основі однієї теми, провела урок-колаж «Розвиток мовлення: Знай наших. Мова кольорова». Учні 1-Б класу демонстрували уміння і навички, які здобули за період навчання. У 3-Б класі Кулаківська Валентина провела інтегрований урок з літературного читання і ЯДС «Літературно-природничі дослідження», під час якого діти були активними та показали гарний рівень знань. У ході уроків учителі  використали новітні технології, методи і прийоми, які розвивають критичне мислення школярів, забезпечують тематичну та ціннісно-смислову інтеграцію. Педагоги продемонстрували дотримання принципів дитиноцентризму і партнерства, уміння мотивувати учнів до навчання, сприяти формуванню у них ключових і предметних компетентностей.

Перед обміном думками учасники семінару ознайомилися з презентацією роботи вчителів початкових класів у 2022-2023 н.р., яку підготувала вчитель вищої категорії Захаренко Світлана. У заході взяли участь представники Відділу освіти, культури, спорту, молодіжної політики та охорони здоров’я Іршанської селищної ради, директорка Іршанського ліцею із заступниками, які разом з  педагогами та гостями семінару дали високу оцінку проведеним урокам. Усі відзначили досконалість володіння навчальним матеріалом та методикою викладання за новим освітнім стандартом , кропітку щоденну роботу вчителів, їх ерудицію і професіоналізм. У підсумковій частині семінару вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти Іршанської ТГ обмінялися досвідом роботи, почерпнули для себе чимало нового та цікавого.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь