A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадських обговорень щодо врахування пропозицій громадськості

Дата: 23.03.2023 10:04
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадських обговорень щодо врахування пропозицій громадськості

при розгляді документа державного планування (містобудівної документації місцевого рівня) Детальний план території окремої земельної ділянки, кадастровий номер 1822382201:01:002:0011 площею 0.2363 га., з метою зміни цільового призначення земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (03.15) на цільове призначення для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) на площу 0,234 га та для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07), на площу 0,0015 га, за адресою вул. Мельника, 4 с. Ковалі Коростенського району Житомирської області

 

         Оголошується збір пропозицій від громадськості щодо проекту містобудівної документації – Детальний план території окремої земельної ділянки, кадастровий номер 1822382201:01:002:0011 площею 0.2363 га., з метою зміни цільового призначення земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (03.15) на цільове призначення для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) на площу 0,234 га та для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07), на площу 0,0015 га, за адресою вул. Мельника, 4 с. Ковалі Коростенського району Житомирської області

        Відповідно до Постанови КМУ від 25 травня 2011 р. № 555 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України  від 21 жовтня 2022 р. N 1196 ( 1196-2022-п)  «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» запрошуємо громадян та представників установ, організацій та підприємств для проведення розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проекту містобудівної документації детального плану території за адресою Житомирська обл.,  Коростенський район, смт. Іршанськ, вул. Гулія, 7.

      Містобудівна документація – детальний план території, розроблена на підставі рішення сесії Іршанської селищної ради 8 скликання за №345 від 08 вересня 2022 року «Про надання дозволу гр. Кузьменко В.Я. на розроблення детального плану території земельної ділянки».

      Розробник містобудівної документації  Фізична особа підприємець Кобилинський В.В.,  тел.067-412-49-46

   Замовник: Іршанська селищна рада.

   Платник: Кузьменко В.Я.

    Рішення про затвердження містобудівної документації прийматиме Іршанська селищна рада:

Місце розташування: 12110, Житомирська обл.,  Коростенський район, смт. Іршанськ, вул. Гулія, 7, E-mail: Irshansk_rada@ukr.net

    Громадське  обговорення починається 24 березня 2023 року і триватиме до                24 квітня 2023 року.

    З графічною та пояснювальною частинами містобудівної документації можна ознайомитися в Іршанській селищній раді у відділі містобудування, архітектури, економіки та агропромислового розвитку (3 поверх, 18 каб.), понеділок – четвер з 8.00 до 17.00. п’ятниця -  з 8.00 до 16.00.

    Відповідальна особа – начальник відділу містобудування, архітектури, економіки та агропромислового розвитку Пуліновська Лариса Петрівна.

    Пропозиції (зауваження) від фізичних та юридичних осіб приймаються відповідальною особою до 24 квітня  2023 року включно, за адресою Житомирська обл.,  Коростенський район, смт. Іршанськ, вул. Гулія, 7 або на або на електронну скриньку arkhitektura_irshansk@ukr.net 

    Пропозиції та зауваження відповідно до ч.6 ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» приймаються у письмовій формі, із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

     У слуханні можуть прийняти участь громадяни і юридичні особи, які визначені п.7 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»: повнолітні особи, представники органів самоорганізації населення, народні депутати України, депутати місцевих рад.

   Пропозиції та зауваження, що надійшли після встановленого терміну не розглядаються.

     Відповідальний за проведення громадського слухання – начальник відділу містобудування, архітектури, економіки та агропромислового розвитку Пуліновська Лариса Петрівна.

     Громадські слухання відбудуться 25 квітня 2023 року о 12.00год в приміщенні сільського клубу за адресою 12110, Житомирська обл.,  Коростенський район, с.Ковалі, вул. Мельника, 3а.

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

ДПТ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь