A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Координаційна рада з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та торгівлі людьми Іршанської селищної ради провела засідання

Дата: 27.03.2023 10:16
Кількість переглядів: 145

Фото без опису Фото без опису

Координаційна рада з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та торгівлі людьми Іршанської селищної ради провела перше засідання в 2023 році.

На порядок денний виносилися питання :

  1. Про ратифікацію Конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами (Стамбульська конвенція).
  2. Про співпрацю з громадськими організаціями з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та торгівлі людьми
  3. Про Політику «Запобігання СЕН».

Селищний голова Сахненко С.П. зазначив, що продовжується російсько-українська війна і питання насильства, торгівлі людьми все частіше обговорюються в нашому суспільстві. Ми повинні відкинути байдужість та старатися зробити все, що в наших силах, щоб не допустити таких ганебних випадків, а в разі необхідності надати необхідну підтримку. Дякуємо ЗСУ та віримо у якнайшвидшу перемогу добра над злом.

Після обговорення питань порядку денного вирішили: Інформацію Про ратифікацію Конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами (Стамбульська конвенція) взяти до уваги та забезпечити в межах компетенції її подальше виконання, питання щодо можливості подальшого впровадження Політики «Запобігання СЕН» на території громади потребує більш глибшого вивчення.

У своєму виступі Ширченко Г. І., заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Іршанської селищної ради, підвела підсумки співпраці у 2022 році, взаємодії з ініціативними громадянами, громадськими організаціями з вище названих питань та подякувала за надану допомогу та підтримку жителям громади, в тому числі внутрішньо переміщеним особам (вся інформація протягом року була оприлюднена на офіційному сайті та «Фейсбук»-сторінці Іршанської селищної ради).

Разом до Перемоги !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь