Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

УВАГА! СЕСІЯ!

Дата: 11.04.2023 11:41
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

Відповідно до ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 20 квітня 2023 року о 1500  год. в адміністративному приміщенні селищної ради відбудеться двадцять четверта сесія восьмого скликання.

ОРІЄНТОВНИЙ ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

  1. Про затвердження Програми фінансового забезпечення представницьких витрат, пов’язаних із діяльністю Іршанської селищної ради на 2023-2025 роки.
  2. Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Іршанської територіальної громади.
  3. Про надання грошової допомоги пораненому військовослужбовцю сил оборони України.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт (термомодернізація) фасаду будівлі Іршанського Ліцею Житомирської області.
  5. Про надання субвенції до державного бюджету на виконання Програми «Безпечна громада» Іршанської селищної ради на 2022-2025 роки.
  6. Про надання фінансової підтримки КП «Іршанське КП».
  7. Про внесення змін до бюджету Іршанської селищної територіальної громади на 2023 рік.
  8. Про затвердження технічних документації з нормативної грошової оцінки земель в межах населених пунктів Іршанської селищної територіальної громади Коростенського району Житомирської області.
  9. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою ДП «Коростенське лісомисливське господарство».
  10. Про передачу земельної ділянки в постійне користування ДСГП «Ліси України».
  11. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення Стацкявічєнє Наталії та Скукаускасу Владасу
  12. Про надання дозволу гр. Євменчуку І.В. на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за межами населених пунктів.
  13. Про затвердження документацій із землеустрою та передачу у власність земельних ділянок громадянам.
  14. Про передачу у власність земельних ділянок у розмірі земельної частки (паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  15. Про надання в оренду ТОВ «ВП «Полісся» земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв).
  16. Про надання в оренду ТОВ «ЗОРЯ-СТРЕМИГОРОД» земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв).
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (паїв) в натурі (на місцевості) ТОВ «ЗОРЯ-СТРЕМИГОРОД» на території Меленівського старостинського округу.
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (паїв) в натурі (на місцевості) ТОВ «Ниви Полісся» на території Ковалівського старостинського округу.
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (паїв) в натурі (на місцевості) ПП «ВЛАБОДЕ».
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок (паїв) внатурі (на місцевості) ТОВ «Іршанськ Агро»на території Добринського старостинського округу.

Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь