Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Нові перемоги у конкурсі хореографічного мистецтва «Мамина радість»

Дата: 22.05.2023 11:18
Кількість переглядів: 429

Фото без опису

Підтримка талановитих дітей сьогодні є надзвичайно актуальною, адже дітям важливо відчути, що їхні зусилля, наполеглива праця, натхнення, мистецький пошук оцінені не тільки батьками та викладачами, а й професіоналами. Вже багато років учні Іршанської школи мистецтв постійно беруть участь в обласних конкурсах, де  демонструють високий рівень підготовки.

21 травня 2023 року у Житомирському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги відбувся обласний конкурс хореографічного мистецтва «Мамина радість», де взяли участь 24 колективи Житомирщини.

Іршанську громаду у конкурсі гідно представляли  колективи «Верес» та «Дивоцвіт» Іршанської школи мистецтв. Журі конкурсу впродовж дня оцінювало рівень учасників, після чого визначили переможців, у число яких потрапили і наші артисти. У номінації «Змішана хореографія», змішана вікова категорія ІІ місце отримав хореографічний колектив «Верес» (керівники Світлана Можаровська та Олена Єрмакова), а у номінації «Народний танець», середня вікова категорія ІІІ місце посів         хореографічний колектив «Дивоцвіт» (керівник Світлана Коврига).

Процес підготовки учнів до виступів потребує багато часу, витримки, але коли учні вже відчули натхнення, яке дарує велика сцена та вдалий публічний виступ, для них робота над майстерністю перетворюється на радість.

Адміністрація школи мистецтв висловлює велику вдячність батькам за взаєморозуміння та підтримку, Іршанській селищній раді, Відділу ОКСМп та ОЗ за всебічне сприяння та розуміння важливості естетичного виховання наших дітей.

Бажаємо вихованцям та керівникам подальшого творчого розвитку, продовжувати вдосконалювати свій власний талант та досягати нових мистецьких вершин.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь