A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Звітний концерт та випуск в Іршанській школі мистецтв

Дата: 29.05.2023 14:46
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

Ось і закінчився ще один творчий навчальний рік. Це свято усіх учнів, які стали на рік дорослішими, розумнішими. Особливим є це свято для випускників Іршанської школи мистецтв. Цього року їх у школі  — 32.

Щорічно Іршанська школа мистецтв у травні проводить перед батьками учнів, вчителями та мешканцями селища свій творчий звіт, у якому, за традицією, підводяться підсумки роботи викладачів та учнів.

Звітний концерт – свято мистецтва, головна подія навчального року, шлях до якого лежить через перемоги на конкурсах різних рівнів, через велику працю та наполегливість. 

26 травня в атмосфері витонченої музичної творчості, яскравих талантів пройшов випуск в нашій школі мистецтв. Цьогоріч маємо випускників різних напрямків: музичного, хореографічного та  образотворчого мистецтва. 

Під час проведення заходу глядацька зала майже вщент була заповнена глядачами.

З вітальними словами до присутніх звернулася директорка школи Тамара Злобіна, яка побажала випускникам  залишити  у  своєму серці яскраві, веселі та радісні спогади, взяти з собою впевненість, рішучість, красиву мрію, не зупинятися у творчому розвитку, прославляти  наше селище, примножувати культуру українського мужнього, незламного народу. Подякувала всім батькам, що з розумінням ставились до шкільних проблем, активно допомагали їх розв’язувати.  Висловила  велику вдячність Іршанській селищній раді, відділу ОКСМп та ОЗ за тісну співпрацю, підтримку, за розуміння важливості творчого розвитку та естетичного виховання наших дітей.

Під час урочистої частини директорка школи мистецтв вручила випускникам свідоцтва про початкову мистецьку освіту.

Юні таланти на сцені представили свої найкращі номери та подарували усім присутнім справжні хвилини насолоди. Підводячи риску під ще одним навчальним роком, хотілося б сказати, що наші учні тримають високу виконавську планку. У нас працює талановитий, згуртований педагогічний колектив, завдяки якому і відбувся звітний концерт. Саме такі концерти відіграють важливу роль у вихованні дітей, прищеплюють любов до мистецтва, музики, любов до прекрасного.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь