Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

1-го червня на майданчику біля Центру естетичного виховання для маленьких мешканців селища було проведено низку розважальних заходів

Дата: 02.06.2023 11:24
Кількість переглядів: 476

Фото без опису

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.

1-го червня на майданчику біля Центру естетичного виховання для маленьких мешканців селища було проведено низку розважальних заходів.

Святкування розпочалося невеликим концертом за участі вихованців Центру естетичного виховання та Іршанської школи мистецтв.

Вже другій рік поспіль святкування Дня захисту дітей відбувається під час російсько-української війни. Усі присутні вшанували пам'ять загиблих дітей хвилиною мовчання. Селищний голова Сергій Сахненко звернувся до присутніх з промовою, в якій наголосив про важливість охорони дитинства, виховання та всебічного розвитку підростаючого покоління маленьких громадян України.

На ігровому майданчику на дітей чекали майстер-класи з паперопластики, з виготовлення мильних бульбашок, різноманітні фотозони, гра у шашки, малюнок на асфальті на тему «Діти без війни». Проведено веселі танцювальні флешмоби та спортивні змагання "Веселі старти". Дітвора мала змогу ознайомитися з функціоналом поліцейського та пожежного автомобілів, які розташувалися на сусідній локації.

Поряд функціонував благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, де можна було поласувати солодощами, хот-догами, гарячими канапками, солодкими напоями або придбати пам'ятні сувеніри та іграшки ручної роботи.

Учасники свята погостилися солодощами, які підготувала начальник служби у справах дітей Іршанської селищної ради Ліна Федоренко.

 

Фото: https://www.facebook.com/groups/440914586861181/permalink/1292116688407629/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь