Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Терміново! Запрошуємо активну молодь Іршанської ТГ прийняти участь у заході 13.07.2023. Фінальною подією стане Форум, під час якого молодь зможе представити свої ідеї та знайти однодумців, спроможних підтримати ці проєкти фінансово.

Дата: 12.07.2023 15:25
Кількість переглядів: 413

Фото без опису

Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), який впроваджується компанією DAI Global LLC (DAI), висловлює Вам свою повагу та повідомляє про наступне.

13 липня о 17:00 відбудеться онлайн-презентація проєкту «Впливові», який впроваджуватиме ГО «Українська академія лідерства» разом з ГО «EasyBusiness» за партнерства Центру економічного відновлення (ЦЕВ) в межах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Під час презентації буде висвітлено інформацію про концепцію проєкту та етапи відбору: як громадам долучитися до проєкту, за якими критеріями відбуватиметься конкурсний відбір, коли та в якому форматі стартуватиме навчання.

Для участі заповніть реєстраційну форму. Деталі будуть надіслані зареєстрованим учасникам.

Проєкт передбачає проходження молодими лідерами онлайн-курсу, який спрямований на вдосконалення навичок, необхідних для реалізації проєктів та забезпечення місцевого розвитку. Громади ж матимуть можливість налагодити комунікацію із відібраними командами та залучити молодь до впровадження місцевих змін. Це дозволить реалізувати важливі для громади проєкти та впливатиме на місцевий економічний розвиток громад.

Фінальною подією стане Форум, під час якого молодь зможе представити свої ідеї та знайти однодумців, спроможних підтримати ці проєкти фінансово.

Для участі у конкурсі громадам необхідно до 20 липня включно заповнити реєстраційну форму (https://forms.gle/CQtkZ7rwtLdDHgaA6).

У випадку додаткових запитань чи консультацій просимо звертатись за адресою: vplyvovi@ual.org.ua       

З повагою Команда Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь