Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

15 липня стартував новий молодіжний проєкт ДІТИ МІНЕРВИ

Дата: 20.07.2023 10:04
Кількість переглядів: 358

Фото без опису

В приміщенні ПК і С «Титан» Іршанського ГЗК, на території славнозвісного BUNKER HAB, який був створений ГО «І-Актив», 15 липня стартував новий молодіжний проєкт ДІТИ МІНЕРВИ.

ДІТИ МІНЕРВИ – саме так назвала ініціативна іршанська молодь свій проєкт.

З чого все почалося? Цей проєкт був реалізований завдяки інноваційній програмі для молоді UPSHIFT. Це глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), що реалізується у понад 40-ка країнах світу. Вона надає молоді й підліткам віком від 11до 21 року навички ХХІ століття та ресурси, щоб визначити проблеми своїх громад та запропонувати інноваційні рішення цих проблем. Команда "Діти Мінерви" у складі: Марії Кайдалової, Анастасії Забродської, Вікторії Венглівської та Вікторії Ткачук взяла участь у 6-тій хвилі відбору Upshift в Житомирській області, яку з 2022 року імплементує ГО "Інститут Креативних Інновацій". Під час 4-х денного BOOTCAMP (навчання) учасниці команди опрацювали проблему громади та розробили концепцію свого проєкту, в якій вони представили активності для відкритого молодіжного простору для молоді Іршанська та отримали менторську фінансову підтримку для реалізації свого проєкту.

На урочисту частину стартування проєкту був запрошений голова селищної ради Сергій Сахненко та його заступник Галина Ширченко. Голова вручив Подяку від селищної ради ініціативній групі молоді за активну участь у суспільному житті громади, популяризацію та реалізацію молодіжних ініціатив. Керівництво громади висловило свою підтримку та відкритість до співпраці з вирішення питань молоді громади. Загалом на захід було зареєстровано більше ніж 40 молодих людей віком від 11 до 21 року.

Молодіжний простір в Іршанську - це місце концентрації ідей та пошуку відповідей на виклики, що стоять перед молоддю, місце навчання та формування агентів змін, як селища так і країни. У цьому куточку дозвілля можна і в інтернеті «пошаритись» і в настільні ігри пограти, послухати сучасну музику, подивитися фільм або ж просто поспілкуватися з друзями, почитати сучасну книжкову літературу, випити чаю, кави, з сучасним баченням провести свій вільний час.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь