Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

#Тияк: У Коростені відбулася практична зустріч щодо необхідності і доцільності Всеукраїнської програми ментального здоров’я

Дата: 27.07.2023 12:25
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Про необхідність і доцільність Всеукраїнської програми ментального здоров’я #Тияк говорили на практичній зустрічі в Коростенській міській територіальний громаді.

 

Координаторка з ментального здоров‘я Житомирської області, радниця голови Житомирської ОВА з гуманітарних питань та ментального здоров‘я Ірина Гладка спільно з директоркою Обласного центру соціальних служб Ганною Антіповою відвідали управління праці та соціального захисту населення Коростенської міської ради, де дізналися, як працівники виявляють психічні розлади у відвідувачів і в разі потреби направляють їх до відповідних фахівців.

 

Ознайомилися з роботою денного Центру, спеціалісти якого працюють з потерпілими від домашнього насильства та за ознакою статі. Поспілкувалися з керівниками мобільних бригад соціально-психологічної допомоги Коростенської району. Говорили про їх роботу в найвіддаленіших населених пунктах Коростенщини, про поточні труднощі та позитивні результати.

 

На базі Центру соціальних служб Коростенської міської ради зустрілися із заступником Коростенської міської ради Олександром Синицьким , начальником управління праці та соцзахисту Коростенської міської ради Ігорем Єсіним, в.о.директора МЦСС Аліною Пашинською та фахівцями з соціальної роботи.

 

Практична зустріч відбулася за дорученням першої заступниці начальника Житомирської ОВА, очільниці Координаційного центру підтримки цивільного населення області Наталії Остапченко.

 

Впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я #Тияк за ініціативою Олени Зеленської забезпечує Координаційний центр КМУ / Mental Health UA у співпраці з Міністерство охорони здоров’я України експертного партнерства та підтримки World Health Organization Ukraine.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь