Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

В Іршанській територіальній громаді відбувся забіг “Шаную воїнів, біжу за героїв України”

Дата: 28.08.2023 10:49
Кількість переглядів: 375

Фото без опису

У неділю, 27 серпня 2023 р., в Іршанській територіальній громаді відбувся забіг “Шаную воїнів, біжу за героїв України”. Патріотична акція пройшла на Іршанському озері в рамках Всеукраїнського забігу на вшанування загиблих Героїв напередодні Дня пам’яті захисників України, який відзначається щорічно 29 серпня.

Акція розпочалася з колективного виконання Гімну України та хвилини мовчання за загиблими Героями. Учасники поіменно пом’янули наших полеглих земляків, а саме: Сергія Фролова, Олексія Богуша, Олександра Васяновича, Олексія Котюка, Володимира Кононученка, Віталія Абрамова, Андрія Грищенка, Олега Фещенка, Павла Стретовича, Вячеслава Дубіну, Дмитра Падалка, Андрія Мороза. Кожен бігун сам визначався за кого буде здійснювати забіг та отримав листівку з надрукованим  іменем загиблого військовослужбовця, яку прикріпив до одягу.  

До заходу долучилися і старостинські округи нашої громади, зокрема села: Добринь, Губенкове, Старики, Шершні, Ковалі, Мелені. В патріотичному забігу взяли участь бігуни різної вікової категорії. Наймолодшій учасниці, Варварі всього 3 роки, вона завзято долала дистанцію навколо озера.

Участь у забігу – це можливість віддати шану та пробігти за воїнів-захисників Іршанської ТГ, котрі загинули, захищаючи свободу, незалежність і територіальну цілісність України, нагода подякувати та підтримати близьких наших Героїв, об’єднати мешканців, молодь та  громадян навколо цінностей української державності, підвищити патріотичну свідомість, активно провести дозвілля.

Дякуємо усім, хто долучився до патріотичного забігу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь