Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Турнір з тріатлону "ІРШАНСЬК СУПЕРСПРИНТ - 2023" присвячений пам'яті Дмитра Падалка

Дата: 28.08.2023 13:51
Кількість переглядів: 357

Фото без опису

В рамках відзначення Дня Незалежності України та Дня пам’яті захисників України 26 серпня, вже традиційно, Іршанці та гості нашої громади випробовують  свої сили у змаганнях з тріатлону. Вже вдруге даний спортивний захід присвячується нашому загиблому Герою-захиснику Дмитру Падалку, адже за життя Дмитро був постійним його учасником та докладав зусиль до популяризації здорового способу життя.

Цьогоріч у змаганнях взяли участь 13 спортсменів віком від 7-ми до 14 років. Не обійшлося без падінь, легких неприємностей, але усі спортсмени гідно пройшли випробування і дісталися фінішу. Для декого це була перша участь у таких змаганнях, а дехто покращував свої минулорічні результати. Позитивні емоції, неймовірні відчуття того, що ти зміг подолати дистанції, виконати завдання, об'єднало всіх учасників.

Під час урочистого відкриття заходу усі присутні вшанували пам'ять Дмитра та загиблих воїнів-земляків, які захищали нашу країну хвилиною мовчання, а також колективно виконали  Гімн України.

У процесі змагань вболівальники емоційно та завзято реагували на події, щиро підтримуючи кожного спортсмена.

У фіналі учасники отримали свої заслужені нагороди (медалі), які вручала донька Дмитра Падалка Катерина. Також переможцям та призерам вручено дипломи відповідно до вікової категорії.  За рішенням суддівської колегії медаль фінішера отримав і один з батьків Андрій Марфат, який разом зі своїм молодшим сином Дмитром (наймолодшим учасником змагань) подолав останній етап тріатлону пробігши 1 км., а потім вже із старшим Ростиславом біг 2 км.

Величезна подяка всім, хто долучився до проведення цьогорічного турніру, а саме: Шепилю Костянтину, Валентину Зіневичу, Вадиму Войтовичу, Тетяні Фроловій, Катерині Падалко, Миколі Колосу за допомогу в суддівстві та організації змагань. Окрема подяка селищному голові Сергію Сахненко за допомогу в організації заходу та особистий спонсорський внесок для придбання питної води всім учасникам.

Організатори та учасники дякують  батькам і вболівальникам за підтримку.

Разом здолаємо ворога! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь