Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Вічна шана Героям! Ми пам’ятаємо!

Дата: 29.08.2023 15:29
Кількість переглядів: 822

Фото без опису

29 серпня в Іршанську відбулися меморіальні заходи з нагоди відзначення Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. О 10-й годині біля Іршанського ліцею відбувся мітинг-реквієм присвячений загиблим воїнам-захисникам. У заході взяли участь працівники Іршанської селищної ради, керівництво громади, колектив ліцею, школи мистецтв, громадськість.

У своїй промові голова громади Сергій Сахненко поіменно згадав загиблих захисників нашої громади, подякував за їхній подвиг та висловив слова підтримки родинам. Щиро подякував Збройним Силам України і усім тим, хто продовжує відвойовувати нашу свободу і наближає таку довгоочікувану перемогу.

Усі учасники зібрання хвилиною мовчання  вшанували пам’ять загиблих захисників України, долучилися до акції «Сонях пам’яті» та поклали квіти біля меморіальних дошок Героїв-земляків.

Саме сьогодні, у День пам'яті захисників України ми маємо  віддати шану борцям за волю України і схилити голови перед їхнім неоціненним подвигом. Щоб згадати у думках і молитвах кожного, хто поклав своє життя на вівтар боротьби за перемогу. Усіх тих, хто загинув у російсько-українській війні.

Після мітингу голова Сергій Сахненко та заступник голови Галина Ширченко відвідали місця поховань наших загиблих земляків на Іршанському кладовищі, в селі Старики, Шершні, Мелені, Ковалі.

Усі присутні, хто відвідував могили захисників на Іршанському кладовищі мали змогу спостерігати надзвичайне явище. Під час покладання квітів в небі з’явилася величезна зграя журавлів. Птахи по колу кружляли над кладовищем і вмить зникли після покладання квітів. Усіх присутніх накрила хвиля емоцій та глибокої скорботи.

Вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України є надзвичайно важливим днем для майбутнього нашої країни. Тож пам’ятаймо, що без глибокого відчуття патріотизму, самовідданості та любові до рідної землі, неможливо побудувати сильну, самостійну та успішну державу, за щасливе майбутнє якої  гинуть наші співвітчизники!

Вічна пам’ять і слава Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь