Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

ПРОТОКОЛ №1 засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Іршанській селищній раді

Дата: 29.08.2023 16:05
Кількість переглядів: 191

 П Р О Т О К О Л №1

засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Іршанській селищній раді

                   

 від 29.08.2023 року                                                                                  09:00 год.

 

Присутні: Васянович В.М., Гойко М.Й., Гойко Я.М., Демченко О.А., Сулима Н.А., Ширченко Г.І., Ясинецький Л.Л.

                            

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

  1. Про обрання головуючого та секретаря ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування громадської ради при Іршанській селищній раді (далі – ініціативна група).
  2. Про узгодження процедури та термінів подачі заяв на членство в громадській раді.
  3. Про узгодження проєкту Положення про громадську раду при Іршанській селищній раді.

 

Щодо першого питання порядку денного.

 

Слухали: Васяновича В.М., який запропонував обрати головуючим ініціативної групи Демченка О.А., секретарем ініціативної групи – Ясинецького Л.Л.

 

Голосували:  «За» - одноголосно

 

Вирішили: Обрати головуючим ініціативної групи Демченка О.А., секретарем - Ясинецького Л.Л.

 

Щодо питання другого порядку денного.

 

Слухали: Васяновича В.М., який запропонував організувати подачу заяв на членство в громадській раді як особисто, так і онлайн через сайт Іршанської селищної ради. Жителям сільських населених пунктів надати можливість передавати заяви через старосту відповідного старостинського округу.

 

Ясинецького Л.Л., який зазначив, що заяву необхідно писати на голову селищної ради, також додати мотиваційний лист в довільній формі та копію паспорта кандидата. Запропонував встановити термін подачі заяв з 29 серпня по 29 вересня 2023 року.

 

Гойко М.Й., запропонував організувати прийом заяв в приймальній голови селищної ради з подальшим розглядом поданих заяв на засіданні ініціативної групи. У разі відсутності необхідної інформації в поданих заявах від кандидатів на членство в громадській ради, члени ініціативної групи  на черговому засіданні при розгляді поданих заяв повідомляють кандидата про необхідність усунути недоліки в поданій ним заяві до моменту проведення установчих зборів.

 

Голосували:  «За» - одноголосно

 

Вирішили: встановити термін подачі заяв з 29 серпня по 29 вересня 2023 року. Організувати прийом заяв особисто, шляхом подачі заяв в приймальню голови селищної ради. До моменту скликання  установчих зборів, провести чергове засідання ініціативної групи щодо розгляду поданих заяв кандидатів та при наявності недоліків в таких заявах, повідоми про це кандидата для їх виправлення. Визначити необхідними документами заяву-автобіографію в довільній формі, мотиваційний лист в довільній формі та копію паспорта кандидата.

 

Щодо питання третього порядку денного.

 

Слухали: Демченко О.А., який запропонував узгодити проєкт Положення про громадську раду при Іршанській селищній раді для можливості організації процедури створення громадської ради. При необхідності вносити зміни та доповнення до даного положення до моменту затвердження персонального складу громадської ради з урахуванням думки усіх членів громадської ради.

 

Голосували: «За» - одноголосно!

 

Вирішили: узгодити проєкт Положення про громадську раду при Іршанській селищній раді для можливості організації процедури створення громадської ради. При необхідності вносити зміни та доповнення до даного положення до моменту затвердження персонального складу громадської ради з урахуванням думки усіх членів громадської ради.

 

 

 

 

Голова:                                                                              Олег ДЕМЧЕНКО

 

Секретар:                                                                       Леонід ЯСИНЕЦЬКИЙ

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь