Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Ініційований нардепом Арсенієм Пушкаренком проект «Діти Перемоги» завітав до Іршанської громади

Дата: 11.09.2023 11:33
Кількість переглядів: 369

Фото без опису

На Житомирщині триває великий соціальний проект «Діти Перемоги», який був ініційований народним депутатом України Арсенієм Пушкаренком та реалізований спільно з Житомирським обласним академічним театром ляльок.

10 серпня 2023 року на базі ПК і С «Титан» Іршанського ГЗК були представлені цікаві розваги для дітей, чиї батьки несуть службу в ЗСУ, ДСНС, поліції, а також діти з малозабезпечених сімей, діти з інвалідністю, діти сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Святкова вистава, розважальна програма, солодощі, фотозона і Пес Патрон — усе організовано задля того, щоб родини наших військових та діти пільгових категорій мали змогу відволіктися від щоденних новин і хвилювань, пов’язаних із війною.

«Завдяки Збройним силам України, які боронять суверенітет і територіальну цілісність держави, наша країна залишається вільною та демократичною. Тож першочерговий обов’язок кожного українця — підтримувати ЗСУ і піклуватися про родини захисників. «Діти Перемоги» — це саме про таку підтримку близьких і рідних наших Героїв», — переконаний Арсеній Пушкаренко.

«Для наших військових, які сьогодні виконують свій обов’язок на фронті і щодня ризикують життям, важливо знати, що вдома про їхні родини турбуються. Такі заходи є необхідними: вони дають можливість у цей складний час подарувати  позитивні моменти як дітям наших Героїв, так і їхнім близьким, які раді бачити щасливі посмішки малечі», — зазначив Арсеній Пушкаренко під час своєї промови.

У заходах взяв участь голова Іршанської селищної ради Сергій Сахненко, який подякував народному депутату за ініціативу організації дитячого свята, висловив слова підтримки сім’ям військовослужбовців та щиро побажав дітворі, яка завітала на захід, міцного здоров’я, спокійних днів та мирних ночей. Голова закликав усіх докладати зусиль своєю працею та діями до наближення перемоги, побажав довгоочікуваного миру.

Свято пройшло весело та активно, з гарним настроєм та позитивними емоціями дітвори.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь