Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

День фізичної культури і спорту в Іршанську. Футбольний матч між ФК "Іршанськ" та ФК "Зоря"

Дата: 14.09.2023 11:42
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, вчителів фізкультури, спортсменів, ветеранів спорту – День фізичної культури і спорту.

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства. Адже фізична культура та спорт – це не лише професійні заняття, а й активний, здоровий спосіб життя кожного з нас, загартовування характеру і волі, джерело  хорошого настрою та оптимізму.

 10 вересня, на стадіоні "Титан" відбувся футбольний матч дев'ятого туру Відкритого чемпіонату громад між  ФК "Іршанськ" та ФК "Зоря" (с. Дворище). Під час урочистої частини гравців та вболівальників, усіх присутніх з нагоди свята привітав селищний голова Іршанської територіальної громади  Сергій  САХНЕНКО. Також, Почесною грамотою від Житомирської ОДА, за високі досягнення, було нагороджено тренера-викладача ДЮСШ "Іршанськ" з футболу, без сумніву, видатну особистість нашого селища Віктора ПАНЧЕНКА.

Його гра, талант та футбольний інтелект, запам'яталися багатьом як в Іршанську та області, так і за її межами. Продуктивна робота з кількома поколіннями місцевих вихованців, також дала свої плоди. А робота з зовсім юними талантами, має успіхи на змаганнях Всеукраїнського рівня.

Після завершення урочистої частини, відбулося футбольне дійство. Матч, у якому практично, могла вирішитися доля чемпіонства. Футболісти обох команд, проявили неабияку наполегливість та боротьбу, віддавши на полі усі сили. Гра проходила у цілковитій боротьбі за перемогу на кожному клаптику футбольного поля. При неймовірній підтримці вболівальників, які постійно гнали господарів вперед, в цілому, футболісти ФК "Іршанськ" виглядали краще за суперників, маючі по кілька моментів у кожному з таймів. Але гості не збиралися поступатися і у підсумку, змогли вистояти. Матч завершився без переможців і переможених, з рахунком 0:0.   

Дякуємо  воїнам ЗСУ, усім захисникам і захисницям за можливість займатися спортом, грати у футбол та проводити різноманітні спортивні заходи та просто жити. Нехай фізична культура, спорт та здоровий спосіб життя будуть у пріоритеті жителів нашої громади.

Слава Україні!!! Слава ЗСУ!!! Разом до Перемоги!!!

 

 

                                                                     За матеріалами Євгенія Шишкіна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь