Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Олімпійський урок із спортивними розвагами

Дата: 15.09.2023 12:47
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

В рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту та в рамках Всеукраїнського олімпійського уроку на локації «Активного парку» біля Іршанського ліцею було організовано спортивно - розважальні заходи для дітей.

Всеукраїнський олімпійський урок  започатковано у 2005 році за ініціативи ГО "Національний олімпійський комітет України", за підтримки Міністерства молоді та спорту України та комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

 14 вересня на спортивному майданчику відбулося урочисте відкриття Олімпійського уроку, до якого долучилися викладачі та учні Іршанського ліцею, координатор Активних парків Оксана Пасинкова, керівники гуртків та вихованці Іршанського Центру естетичного виховання.

Під час урочистої частини, з метою вшанування пам'яті воїнів полеглих у боротьбі за свободу і незалежність нашої України, урок розпочався з хвилини мовчання. Усі учасники заходу колективно виконали Гімн України.

 Спортивно-оздоровче свято  почали   розминкою і спортивно - танцювальним флешмобом, який провела керівник гуртків Іршанського ЦЕВ Ірина Сахненко разом з вихованцями. Після розминки усі учасники перейшли до  спортивних змагань, конкурсів, активних ігор на різних локаціях, що представляли різні види спорту, організовані  координаторкою «Активних парків» Оксаною Пасинковою.

   Організатори та учасники заходу залишилися задоволені тим, що юні спортсмени  були активні, зацікавлені у змаганнях та з посмішками на обличчях. По завершенні активностей переможці конкурсів отримали солодощі. Було весело, на позитиві, а головне спортивно і оздоровчо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь