Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Круглий стіл "Любов живе в кожному з нас"

Дата: 26.09.2023 09:21
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Відповідно до указів Президента України від 27.11.2008 №1088/2008 «Про день усиновлення», від 28.07.2023 №455/2023 «Про внесення змін до деяких указів Президента України», 17 вересня в Україні проводиться День усиновлення.

20.09.2023 року в приміщені Іршанської селищної ради відбулася зустріч за "круглим столом" з опікунами та піклувальниками на тему" Любов живе в нас", присвячена Дню усиновлення, яку організувала та провела Служба у справах дітей: начальник служби – Олена Чумак та спеціаліст – Олена Дячук.

На зустрічі були присутні: начальник відділу соціального захисту населення Іршанської селищної ради – Галина Васильчук; директор КЗ Іршанської селищної ради «Центр соціальних послуг» - Лариса Єрьоміна та фахівець із соціальної роботи — Тетяна Гузовська; начальник 28 державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону старший лейтенант служби цивільного захисту – Павло Сологуб.

У заході брали участь керівництво громади: селищний голова – Сергій Сахненко та заступник голови — Галина Ширченко, які подякували всім, хто відкрив своє серце, проявив любов та милосердя до дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, за їхню щоденну невтомну працю, терпіння, за те, що вселяють у душі дітей віру в добро та виховують достойними громадянами України, за те що подарували їм щастя мати родину.

Зустріч відбулася в домашній атмосфері за чашкою чаю, де всі могли поділитися своїми переживаннями, радощами, обговорити проблеми та поділитися досвідом «життєвої дороги» до серця дитини.  

ПАМЯТАЙМО !Любов живе в кожному з нас.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь