Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

В громаді відзначили День працівників освіти, День дошкілля та Всеукраїнський день бібліотек

Дата: 02.10.2023 12:47
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

29 вересня 2023 року, в  концертній залі Іршанської школи мистецтв відбулися урочисті заходи та святковий концерт до Дня працівників освіти. Захід об’єднав у собі декілька свят - це День вчителя, Всеукраїнський день бібліотек, День дошкілля. У заході взяли участь педагоги, вихователі, бібліотекарі, працівники освітніх закладів громади.

Селищний голова Сергій Сахненко привітав освітян зі святом – «Шановні працівники освітньої сфери! Ми дуже цінуємо вашу працю й зусилля, які ви спрямовуєте на те, щоб поділитися своїми знаннями з вашими учнями. Ви робите величезний внесок у розвиток суспільства, адже всі учні – це майбутні випускники, які завтра розбудовуватимуть нашу країну. Зичу усім нових звершень у роботі, талановитих учнів, здоров’я та переможного миру». Голова вручив Грамоти Іршанської селищної ради за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі, навчання і виховання молодого покоління, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти кращим  освітянам  та бібліотекарям. З вітаннями до усіх присутніх звернулася і начальник Відділу освіти, культури, спорту, молодіжної політики та охорони здоров’я Наталя Смолянюк. В своїй промові очільниця відділу побажала усім міцного здоров’я, терпіння, наполегливої праці, подякувала за роботу та вручила Подяки кращим працівникам.

Святковий концерт, який став подарунком для винуватців свята, підготували викладачі та вихованці Іршанської школи мистецтв, свої виступи дарували співаки нашого селища. Зі сцени лунали пісні, музика, щирі вітання, своєю яскравістю вражали танцювальні номери. Публіка з вдячністю, гучними оплесками зустрічала та проводжала артистів зі сцени. Захід пройшов у піднесеному настрої та на позитиві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь