Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Іршанськ радо зустрічав учасників фестивалю «Райдуга-2023»

Дата: 23.10.2023 10:30
Кількість переглядів: 338

Фото без опису

        

21 жовтня 2023 року у Палаці культури і спорту «Титан» в селищі Іршанськ відбувся ХІХ обласний фестиваль творчості дітей та молоді з інвалідністю "Райдуга-2023». Теплі зустрічі, сонячні усмішки, щире спілкування, турбота й можливість дітям з особливими освітніми потребами реалізувати свої таланти, продемонструвати свою творчість - це все про цей захід! 225 дітей та молоді з інвалідністю прибули з різних куточків нашої області.

Цьогоріч на фестиваль завітали:  заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віктор Градівський, директор Департаменту соціального захисту населення Житомирської ОВА Олена Грищук, начальник Коростенської районної військової адміністрації Олег Рябой та начальник Управління соціального захисту населення Коростенської РВА Лілія Ситник.

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся голова Іршанської селищної ради Сергий Сахненко. У своїй промові він побажав учасникам гарного та змістовного перебування на святі, міцного здоров’я та переможного миру.

Іршанський фестиваль – унікальний тим, що надає можливість дітям та молоді з інвалідністю, розкрити свій творчий потенціал, привернути увагу суспільства до осіб з інвалідністю, інтегрувати таких людей у соціум.

Упродовж дня учасники фестивалю побували на різних цікавих творчих, спортивних, розважальних локаціях, брали участь у розвиваючих іграх та майстеркласах.  Вихід на велику сцену Палацу культури, для кожного учасника, став знаковою подією. Кожен виступ сприймався  гучними оваціями та вигуками глядачів, адже артисти представляли неймовірно гарні та чуттєві номери,  деякі з них викликали сльози радості і суму. За кожним художнім номером учасників стоїть величезна праця наставників та самих артистів.

Цей фестиваль з впевненістю можна назвати справжнім святом. На ньому не було ні переможців, ні переможених, адже кожен, хто вийшов на сцену щоб продемонструвати свій талант – уже переможець. Передусім, ці артисти побороли себе, свої недуги та сумніви.

Організатори фестивалю (філія «ІГЗК» АТ «ОГХК», ГО «І-Актив», Іршанська селищна рада, Департамент соціального захисту населення  Житомирської ОВА/ОДА) ставили собі за мету зробити свято таким, аби усі учасники згадували його з посмішкою на обличчі та з радістю у серці. Це їм вдалося.

На святі панувала неймовірна атмосфера. Усі учасники залишали фестиваль з подарунками, дипломами, гарним настроєм, позитивними емоціями та з надією зустрітися на ХХ, ювілейному фестивалі «Райдуга - 2024», в мирній та незалежній Україні.

Фестиваль Райдуга Іршанськ

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь