Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Захар Бовсунівський став учасником фестивалю «Stars OF Turkey»

Дата: 23.10.2023 17:48
Кількість переглядів: 489

Фото без опису

З метою збереження надбань української культури, популяризації української мови та зміцнення  україно-турецьких відносин,  з 1 по 12  жовтня 2023 року у Культурному центрі «ASSİM» в Анталії пройшли «УКРАЇНСЬКІ ФЕСТИНИ В ТУРЕЧЧИНІ» за сприяння громадських організацій "Українська родина",  "Відродження нації" та благодійного фонду" Надія Є". На VI інтернаціональний молодіжний фестиваль-зустріч «Stars OF Turkey» був запрошений наш юний талант, вихованець Іршанської школи мистецтв Захар Бовсунівський. Юнак став знаковим учасником фестивалю, де достойно представляв Іршанську громаду, Житомирщину та Україну. На концертних майданчиках фестивалю хлопець виконував відомі українські пісні «Мальви» та «Гей, соколи», цим самим закликаючи увесь світ припинити війну в Україні.

До організації поїздки Захара, разом з його мамою Вірою, долучилися директор Іршанської школи мистецтв Тамара Злобіна та спеціаліст Відділу ОКСМп та ОЗ,  депутат Іршанської селищної ради Володимир Кайдалов.

Сім’я  Захара та організатори поїздки щиро вдячні за матеріальну допомогу Депутату Верховної Ради України Арсенію Пушкаренку. Арсеній Михайлович не вагаючись відгукнувся на звернення та надав фінансову підтримку для здійснення поїздки. Матеріальну допомогу також надали, небайдужі до дитячої творчості, місцеві підприємці: Антон Єрмаков, Анатолій Скоковський, Роман Волохов. Нехай добро меценатів повернеться сторицею, адже допомога Захару, як дитині з особливими освітніми потребами, є вкрай важливою. Поїздка до Туреччини дала можливість юнакові відновити свій морально-психологічний стан, на трохи забути про війну та провести змістовний відпочинок серед творчих однодумців демонструючи свій талант.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь