Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

#Плічопліч: У навчальних закладах Житомирщини планується створити спортивні ліги

Дата: 20.11.2023 17:09
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

Сьогодні, 20 листопада, в рамках Президентської програми «Пліч-о-пліч» у Житомирській ОВА відбулася нарада з керівниками обласних федерацій з видів спорту.

Учасниками якої стали заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Юрій Денисовець, представники структурних підрозділів Житомирської ОВА, керівники обласних федерацій з видів спорту та представники Житомирського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Юрій Денисовець наголосив на важливості ініціативи “Пліч-о-пліч” на підтримку учнівського та студентського спорту у 2023-2024 роках.

«Ми маємо залучити якнайбільше молоді до занять фізичною культурою та спортом, стимулювати їх до здорового способу життя та формувати лідерські якості через спорт. Сьогодні в час технологій молодь все більше проводить часу за гаджетами, що впливає на фізичний та емоційний розвиток. Саме тому необхідно зробити все можливе, щоб у Житомирській області виросло здорове покоління», – зауважив заступник начальника Житомирської ОВА.

На нараді розглянули ініціативу створення спортивних шкільних ліг з 5 видів спорту (футзал, чирлідинг, спортивне орієнтування, баскетбол, волейбол). Нова ініціатива має розвивати фізичну культуру та спорт і популяризувати спортивні секції серед молоді.

Також учасники наради визначили необхідність у проведені спортивних та спортивно-масових заходів обласного рівня, які охоплять навчальні заклади загальної середньої освіти, професійно-технічні, фахові передвищі та вищі. За словами представників відділення Комітету з фізичного виховання та спорту, заходи охоплять усі навчальні заклади регіону.

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь