Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

«Іршанське комунальне підприємство» проводитиме планову перевірку показів приладів обліку холодної води (лічильників), в багатоквартирних будинках смт. Іршанськ

Дата: 21.11.2023 16:14
Кількість переглядів: 102

ОГОЛОШЕННЯ!

З грудня місяця 2023 року Комунальним підприємством «Іршанське комунальне підприємство» проводитиметься планова перевірка показів приладів обліку холодної води (лічильників), в багатоквартирних будинках смт. Іршанськ.

Відповідно до п.7 ч. 2 ст. 7 Закону України  «Про житлово-комунальні послуги»., та пп. 5 п. 40 типового індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (без обслуговування внутрішньобудинкових систем), затвердженого постановою КМУ від 5 липня 2019 р. № 690, Споживач послуг зобов’язаний  надати безперешкодний доступ до квартирних засобів обліку води представникам виконавця послуг (контролерам підприємства) за наявності в них відповідного посвідчення для встановлення і заміни пристроїв обліку холодної води, зняття контрольних показань засобів обліку води.

А тому, просимо з розумінням віднестися до роботи працівників (контролерів) КП «Іршанське комунальне підприємство»  та надати їм доступ до помешкань, де встановлено прилади обліку води.

В разі перешкоди у доступі зазначених представників (контролерів) до водопровідних мереж та обладнання споживача, споживач несе відповідальність відповідно до чинного законодавства України.

У разі недопущення споживачем (його представником) виконавця до відповідного вузла обліку для зняття показань або в разі ненадання у визначений договором строк споживачем виконавцю, виконавцем протягом трьох місяців приймається середньодобове споживання таким споживачем послуг за попередні 12 місяців, а у разі відсутності такої інформації - за фактичний час споживання послуг, але не менше 15 діб.

У разі відсутності інформації про показання вузлів обліку та/або недопущення споживачем виконавця або іншої особи, яка здійснює розподіл обсягів послуг, до відповідного вузла обліку для зняття показань після закінчення тримісячного строку з дня недопуску виконавець зобов’язаний здійснювати розрахунки з такими споживачами як із споживачами, приміщення яких не оснащені вузлами розподільного обліку.

Крім того, доводимо до Вашого відома, що  показники лічильника холодної води можна передавати в КП «Іршанське комунальне підприємство» до 30-го числа поточного місяця за телефоном: +380502672054, або через Комунальний кабінет абонента https://www.abon.com.ua/, або безпосередньо до бухгалтерії підприємства.

Додатково до інформації: Відповідальність за самовільне втручання в роботу лічильника.

Ця акція буде здійснюватися згідно чинного законодавства.

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0936-08#Text

Адміністрація КП


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь