Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

В міжнародний день волонтера Дякуємо всім, хто виконує таку благородну місію!

Дата: 05.12.2023 08:41
Кількість переглядів: 394

Фото без опису

Міжнародний день волонтера у всьому світі відзначають 5 грудня. Волонтери – це люди, які добровільно та безкорисливо працюють скрізь, де потрібна їх допомога. Волонтерство – це покликання, це спосіб життя і мислення, це здатність до співпереживання і милосердя. На плечах волонтерів лежить неабияка допомога та відповідальність під час війни.

Сьогодні ми ДЯКУЄМО всім жителям Іршанської громади, які займаються волонтерською діяльністю та всім благодійним організаціям, які надають допомогу на території громади і не тільки.

Вже другий рік плетуть маскувальні сітки для ЗСУ група активних жительок нашої громади, до яких приєднуються і внутрішньо переміщені особи.  А ще для Захисників ремонтують техніку, купують та виготовляють необхідні деталі, шиють ноші, роблять окопні свічки, закуповують речі та продукти, готують смаколики, доставляють це все за місцем призначення, беруть участь в різних заходах з метою підтримки сил оборони, в тому числі діти та учнівська молодь.  Парафіяни православної церкви України Святої Покрови селища Іршанськ збираються по кілька разів на тиждень для спільної молитви в підтримку воїнів-земляків, зібрали близько 15 тис. грн та придбали на них турнікети, які вже доставлені на передові рубежі.

Висловлюємо щиру подяку:

- РО «Церква Християн Віри Євангельської «Слово віри» за надану благодійну допомогу для осіб поважного віку до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана; за продуктові набори внутрішньо переміщеним особам, сім’ям загиблих та поранених на війні, сім’ям опікунів та піклувальників, сім’ям, в яких виховуються діти з інвалідністю, сім’ям, які перебувають в складних життєвих обставинах; за організацію та проведення свята для дітей громади у рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей.

- Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки ГО «Неурядова організація «ІН ТАЧ ЮКРЕЙН ФУНДЕЙШН» за надану гуманітарну допомогу

у вигляді двох пральних машин, чотирьох холодильників, двох ноутбуків для

восьми родин з дітьми, які втратили годувальника в результаті військових дій.

  • Філії «ІГЗК» АТ «ОГХК» спільно з Громадською організацією «Іршанський актив» за організацію та проведення XIX обласного фестивалю творчості для дітей та молоді з інвалідністю «Райдуга».
  • Благодійним фондам BGV та  «Чисті серцем»  за підтримки народного депутата України Арсенія Пушкаренка за надання продуктових наборів одиноким, літнім мешканцям  віком 70+ .
  • Благодійному Фонду «Янголи спасіння України» за надання неодноразової гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які перебувають на території нашої громади (продуктові набори, засоби гігієни, тощо).
  • Благодійному Фонду «РОКАДА» за надання гуманітарної допомоги у вигляді жіночих засобів індивідуальної гігієни для 52 дівчат та жінок із числа внутрішньо переміщеним осіб. 
  • «Волонтерському гуманітарному центру Коростенського району» за багаторазове надання гуманітарної допомоги  ВПО  відповідно до заявлених потреб.
  • Коростенській організації товариства Червоного хреста за надання гуманітарної допомоги  -  продуктово-гігієнічних наборів.
  • Родині Васяновичів Надії Володимирівні та Віталію Миколайовичу із с. Старики за допомогу внутрішньо переміщеним особам  у вигляді продуктів харчування (мясо, овочі).
  • Ініціативній спілці волонтерів "Українці Дортмунда" (Initiative Ukrainer in Dortmund "Blau-Gelbes Herz за підтримку наших Захисників і Захисниць.
  • Міжнародному благодійному фонду «Білий Янгол», його представниці Наталії Глазуновій, всім, хто долучився до співпраці, в реалізації проєкту гуманного регулювання чисельності безпритульних тварин, шляхом стерилізації цих тварин та домашніх тварин малозабезпечених верств населення
  • Громадським активістам, небайдужим громадянам, за участь в благоустрої громади, облаштовуванні дитячих майданчиків.
  • Художнику Павлу Гусєву за його мурали, на яких зображені головні персонажі драми-феєрії Лесі Українки” Лісова пісня” та популяризацію української культури.
  • Підприємству «Іван» та всім причетним за виготовлення пам’ятного знаку Володимиру Гулію.
  • Всім, хто не залишився байдужим, хто вміє працювати для людей і заради людей.

Всі сили оборони захищають Україну, відстоюють і відновлюють її територіальну цілісність, а ми спільними зусиллями і вірою в Перемогу здатні робити багато гарних справ.

             Дякуємо за турботу і участь, щирі і чуйні серця!

Міцного здоров’я, радості і щастя, а нашій Україні найскорішої Перемоги!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь