Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

У Житомирській ОВА відкрилася виставка картин наших захисників. ФОТО. ВІДЕО

Дата: 15.12.2023 10:58
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

У Житомирській обласній військовій адміністрації відкрилася унікальна виставка картин наших захисників, яка є яскравим втіленням незламного духу та творчого таланту українських воїнів. Вся експозиція, виконана руками героїв, котрі боронять Україну, пронизана глибоким змістом та емоціями.

Різноманітність стилів і тематики картин справді вражає. Від яскравих пейзажів до витончених робіт в анімалістичному жанрі – кожна картина несе у собі особливе послання. Ці твори не просто мистецтво, але й відображення надії, мужності й глибоких сподівань на мирне майбутнє України.

Створені в умовах, які зовсім не сприяють творчості, часто під час проходження реабілітації після поранень, ці картини демонструють не лише художні здібності воїнів, але і їхню здатність знаходити красу й натхнення навіть у найтяжчі часи. Кожен мазок на полотні є символом непохитності, творчого духу та віри у світле майбутнє.

Ця виставка є не лише вшануванням мужності та героїзму наших захисників, але й потужним нагадуванням про невичерпну силу духу українського народу, який через мистецтво виражає свої найглибші почуття, сподівання і мрії про мирне небо над Україною.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь