A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

«Шкільні ігри» в Іршанській громаді

Дата: 20.12.2023 16:07
Кількість переглядів: 335

Фото без опису

20 грудня 2023 року відбувся ІІ етап спортивних змагань в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць «Шкільні ігри». Мета «Шкільних ігор» – залучення школярів до систематичних занять фізичною культурою та спортом, формування у них лідерських якостей, покращення психоемоційного стану, пов’язаного з війною росії проти України, збільшення чисельності учнів, які матимуть доступ до регулярних занять фізичною культурою та спортом, активний відпочинок учнівської молоді.

Організатором заходу виступив відділ освіти, культури, спорту, молодіжної політики та охорони здоров’я Іршанської селищної ради. Змагання проходили на базі спортивної зали Іршанського ліцею та у спортивній залі ФОК Іршанського ГЗК. У ІІ етапі «Шкільних ігор» взяли участь учні та учениці Іршанського ліцею, Меленівської та Добринської гімназій. Вчителі з фізичного виховання закладів освіти були зацікавлені в участі своїх вихованців у даному заході та підготували команди на достойному рівні.

Юні спортсмени змагалися з футзалу, шашок та бадмінтону. У змаганнях з футзалу переможницею вийшла команда Іршанського ліцею, яка отримала І місце, ІІ місце виборола команда Меленівської гімназії, ІІІ місце посіли гравці Добринської гімназії. Команди отримали кубки та дипломи відповідно до призових місць. У шашках перемогли Папроцький Роман та Кроль Анастасія, вони посіли І місце, Федчук Василь, Пихтіна Катерина – ІІ місце, Шахов Тимур та Малашенко Богдана – ІІІ місце. У бадмінтоні І місце здобула Семеній Дар’я, ІІ місце Афенді Вікторія, ІІІ місце Копелова Віра. Учасники отримали медалі та дипломи переможців.

Змагання пройшли з позитивними емоціями, у дружній обстановці. Діти активно провели час,  радо спілкувалися та тішилися новим знайомствам. Було весело, а головне фізкультурно – оздоровчо.

Організатори та учасники дякують керівництву Іршанського ГЗК за можливість проведення заходу у спортивній залі ФОК.

Дякуємо захисникам за можливість дітям навчатися та займатися спортом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь