A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

#ТиЯк?: У Житомирі відбувся тренінг для працівників Управління поліції охорони в Житомирській області

Дата: 22.12.2023 15:50
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

21 грудня радниця начальника Житомирської ОВА з гуманітарних питань і ментального здоров’я Ірина Гладка провела тренінг для працівників Управління поліції охорони в Житомирській області. Метою якого є зміцнення ментального здоров’я та психологічної стійкості працівників поліції.

У контексті воєнних викликів, які наразі переживає Україна, цей тренінг набуває особливої актуальності. Працівники поліції дізналися про особливості стресу під час війни, його етапи та ознаки гострої стресової реакції. Це дало їм змогу краще зрозуміти власний психологічний стан.

Особливу увагу було приділено практичним навичкам психологічної самодопомоги у кризових станах. Ірина Гладка наголосила, що необхідно знати, як діяти в стресових ситуаціях і зберігати при цьому власну психологічну стійкість.

«Через війну у країні, питання підтримки та збереження ментального здоров’я українців набуває особливої важливості. В цей складний час, увага до психологічного здоров’я стає одним з ключових напрямів, на якому зосереджуються фахівці. Наш психологічний стан безпосередньо впливає на загальне ставлення до життя. Правильне ставлення до власного ментального здоров’я є фундаментом для розвитку здорових психологічних норм і розуміння у майбутніх поколінь», – зауважила координаторка з ментального здоров’я Ірина.

Також під час заняття учасники розглянули актуальні на сьогодні теми щодо сприйняття образу ветерана, особливості спілкування з військовослужбовцями. Дізналися як діяти правоохоронцю, щоб зберегти своє ментальне здоров’я.

На зустрічі працівники поліції охорони Житомирщини ознайомилися з Аптечкою швидкої психологічної допомоги для збереження ментального здоров’я, та формування стресостійкості.

Довідково. Супровід розробки та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як? за ініціативою Олена Зеленська забезпечує Координаційний центр КМУ / Mental Health UA за експертного партнерства та підтримки World Health Organization Ukraine (WHO).

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь