Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

#ПрозорістьТаПідзвітність: Людмила Димидюк прозвітувала про діяльність робочої групи в межах Бердичівського району

Дата: 08.01.2024 15:03
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

05 січня у стінах Житомирської обласної військової адміністрації відбулося засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність».

Під час заходу про діяльність групи в межах Бердичівського району розповіла начальниця Бердичівської РДА Людмила Димидюк.

Зокрема, у Гімназії №8 міста Бердичів триває будівництво укриття орієнтовною вартістю 8 мільйонів гривень, яке здійснюється шляхом співфінансування з обласного та місцевих бюджетів.

«Наразі майже завершено усі зовнішні роботи. Укриття має простору залу, два виходи, два санвузли, кабінет медсестри, місце для зберігання питної води та продуктів, електрощитову. Вже підведені усі комунікації, встановлюється станція біологічної очистки за ізраїльською технологією. Залишилося провести внутрішні роботи та розставити меблі», — зазначила Людмила Димидюк.

Окрім цього триває будівництво житла для дитячих будинків сімейного типу. Згідно з проєктом це буде одноповерховий, енергоефективний та безбар’єрний дерев’яний будинок загальною площею близько 280 кв. м. Він матиме утеплений фасад, декілька дитячих спалень та кімнат для батьків і дорослих. Також будинок буде забезпечений тепловим насосом та автономним джерелом живлення. Наразі вже становлено несучі стіни, двері та пластикові вікна. Передбачено підземне модульне бетонне укриття з металевими вибухостійкими дверима на подвір’ї будинку.

З метою забезпечення контролю за належним використанням коштів робочою групою Житомирської ОВА «Прозорість та підзвітність»,  було проведено аналіз тендерних закупівель на інтернет платформі «Прозоро», які проводилися територіальними громадами та їх комунальними підприємствами за період 2023 року.

Нагадаємо, що Житомирщина стала одним з трьох регіонів України, де Національним агентством із запобігання корупції зафіксовано найменшу кількість записів в реєстрі корупціонерів.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь