Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

#ТиЯк?: У Житомирі для жінок з родин військових та ВПО відбувся майстер-клас з арттерапії

Дата: 10.01.2024 16:49
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Сьогодні, 10 січня, у рамках проєкту «Жіноча єдність – сила для Перемоги!» для жінок з родин військових та ВПО відбувся майстер-клас з арттерапії.

Цей проєкт, організований за ініціативою громадської діячки та голови ГО “Мир на долоні” Ірини Гладкої, радниці начальника Житомирської ОВА з гуманітарних питань і ментального здоров’я, став важливою опорою для жінок, які переживають відсутність своїх близьких через військову службу.

Арттерапія була проведена під керівництвом двох талановитих художників, Дмитра Михайловського  та Ольги Овчинникової, які не лише поділились своїми навичками та техніками малювання, але й допомагали учасницям втілити в життя їхні творчі задуми. Усі присутні жінки мали можливість самостійно обрати, що малювати – від пейзажів до натюрмортів, а також зануритись у світ власних фантазій. Це дало їм не тільки можливість розслабитися та відпочити, але й відкрило нові горизонти для самовираження.

Цікаво, що в процесі такої творчої діяльності багато учасниць виявили в собі справжні таланти, що стало для них відкриттям і додало впевненості.

Не менш важливою частиною проєкту було спілкування у кафе “Лампочка”, де учасниці насолоджувалися смачною їжею та ділилися враженнями від майстер-класу. Це створило атмосферу тепла та згуртованості, допомагаючи усім відчути себе частиною спільноти, що підтримує один одного у складні часи.

Довідково. Захід реалізовується Громадською організація “МИР на долоні” завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни» Коаліція_Житомирщина_1325, який виконується Українським Жіночим Фондои / Ukrainian Women’s Fund у партнерстві з Ла Страда-Україна/La Strada-Ukraine, Асоціацією жінок-юристок України “ЮрФем”, Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром “Жіночі перспективи” за сприяння Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядова уповноважена з ґендерної політики Катерина Левченко.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь